Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com

Ministrul Barbu: ”Noi fabrici se vor construi în România”

Date:

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că noi fabrici de procesare a cărnii, panificație, morărit, procesarea uleiurilor, fructelor și zahărului se vor construi în România prin intermediul Programului „InvestAlim”.

Au fost declarate eligibile 41 de proiecte în valoarea totală de 4,5 miliarde lei, din care ajutorul de stat este de aproximativ 2,7 miliarde lei.

Prin acest program ambițios vom produce în România alimente din materia primă de la fermierii noștri!

Susținem agricultura și procesarea, creăm noi locuri de muncă și punem pe masa românilor produse românești gustoase, la prețuri corecte!” a precizat Barbu.

Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare, INVESTALIM, este implementat în perioada 2023 – 2026 prin intermediul Schemei de ajutor de stat INVESTALIM. Bugetul total este de 590 de milioane de euro. Alocarea anuală pentru finanțarea proiectelor de investiții este de aproximativ 147,5 milioane de euro. Sesiunea pentru depunerea cererilor de acord s-a deschis la data de 27 octombrie 2023, începând cu ora 08:30.

Informațiile necesare pentru depunerea cererilor, precum și ghidul solicitantului și documentele aferente sunt disponibile pe pagina oficială a agenției. Ele se regăsesc într-o secțiune dedicată schemei de ajutor de stat. Aceste documente facilitează potențialilor beneficiari să pregătească documentația necesară pentru accesarea fondurilor din cadrul INVESTALIM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Elena Iotu, aleasă preşedintă la USR Slatina

Antreprenor, mamă, soţie, politician, Elena Iotu a primit un...

Ministrul Barbu: „Bani în avans pentru fermierii noștri”

Florin Barbu, ministrul Agriculturii anunţă că şi în acest...

Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, clarificări necesare

În urma unor şişoteli în spaţiul public, conform cărora...