Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com

Mario de Mezzo, vizită în zona cămin Crișan 2

Date:

Mario de Mezzo, primarul ales al municipiului Slatina, a făcut o vizită în zona cămin Crișan 2 pentru a verifica stadiul lucrărilor din zona. Aici, se va amenaja un loc de joacă și spațiu verde în detrimentul parcării prevăzute în proiectul inițial.

Liberalul vrea să găsească soluții pentru amenajarea a cât mai multe spații în care copiii să își petreacă timpul departe de telefoane și tablete:

Am mers în această după-amiază, împreună cu echipa din administrația liberală de tranziție, să verificăm stadiul lucrărilor din zona cămin Crișan 2. Pe lângă reparațiile la canalizare care erau absolut necesare, colegii de la DASIP execută în zonă mai multe lucrări de amenajare a spațiului public. Deși proiectul inițial prevedea construcția unei parcări între respectivele imobile, administrația liberală a decis schimbarea proiectului cu un loc de joacă și spațiu verde. Știu cât de mare este și nevoia de parcări, dar nu cred că trebuie să transformăm fiecare spațiu în betoane pentru mașini. Cred exact invers: că trebuie să găsim soluții pentru cât mai mult verde și locuri in care copiii noștri să își petreacă timpul departe de telefoane și tablete. Discuțiile în teren, in timpul proiectelor, sunt foarte utile. De exemplu, un locuitor ne-a semnalat la fața locului nevoia unor rigole care să transporte apa de ploaie acumulată la scări și pe trotuar.” a transmis liberalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Elena Iotu, aleasă preşedintă la USR Slatina

Antreprenor, mamă, soţie, politician, Elena Iotu a primit un...

Ministrul Barbu: „Bani în avans pentru fermierii noștri”

Florin Barbu, ministrul Agriculturii anunţă că şi în acest...

Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, clarificări necesare

În urma unor şişoteli în spaţiul public, conform cărora...