Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com

Debutul Festivalului Național „Târgul fetelor de la Cotenița”, un real succes

Date:

În cel mai frumos parc comunal din judeţul Olt, la Coteana, primarul Ionuţ Dima a reuşit să strângă mai toată răsuflarea comunei. Iubit de comunitate, edilul-şef a bifat în dreptul ediţiei a XXVII-a a Festivalului Național „Târgul fetelor de la Cotenița” un nou succes. Produse de orice tip, mâncare de toate felurile, distracţie, muzică şi fete frumoase cu zestre bogată. Debutul festivalului a fost primit cu braţele deschise de către cetăţenii comunei, care s-au simţit bine.

Joi, 15 august, când s-a prăznuit Adormirea Maicii Domnului, comuna Coteana s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare. Păstrând o veche tradiţie, fetele care vor să se mărite îşi prezintă zestrea la târg, iar flăcăii au de ales pe fata cu cea mai frumoasă şi bună zestre, ca să le fie aleasa pentru tot restul vieţii.

Petrecerea a debutat la ora 18:00, în Parcul Comunal, un loc foarte bine amenajat, cu toate facilităţile unui festival de renume.
Pe scenă au urcat solişti ai Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”, acompaniaţi de orchestra profesionistă a ansamblului.

Pe fondurile muzicale s-au încins hore în care s-a prins şi primarul Dima, alături de cetăţeni.
Seara a fost închisă de un recital al binecunoscutului solist Jean de la Craiova.

Muzica se va auzi şi în cea de-a doua zi de muzică a festivalului. De la ora 18:00 solişti consacraţi vor urca pe scenă. Festivalul se va închide cu un concert excepţional, susţinut de solista Daniela Gyorfi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Elena Iotu, aleasă preşedintă la USR Slatina

Antreprenor, mamă, soţie, politician, Elena Iotu a primit un...

Ministrul Barbu: „Bani în avans pentru fermierii noștri”

Florin Barbu, ministrul Agriculturii anunţă că şi în acest...

Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, clarificări necesare

În urma unor şişoteli în spaţiul public, conform cărora...