Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com

Congres PSD. Marcel Ciolacu, preşedintele partidului şi candidat la prezidenţiale

Date:

Peste 2300 de delegaţi din toate judeţele ţării au fost prezenţi sâmbătă, 24 august 2024, la Romexpo, în Capitală, acolo unde a avut loc Congresul Partidului Social Democrat.
Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al PSD cu 2.253 voturi „pentru”, 6 voturi „contra” şi 5 abțineri. La Congres a fost prezentă şi o delegaţie de la Olt, care l-a susţinut pe ciolacu la conducerea partidului şi la desemnarea sa drept candidat al formaţiunii politice pentru fotoliul de la Cotroceni.

„Acest partid are viitor, are viitor cu oameni de calitate. Am mai avut congrese reușite și câștigători la congrese. De fapt, adevărata muncă din acest moment începe. Adevărata implicare acum începe. Vă promit că tot ceea ce am spus astăzi am să mă țin de cuvânt, la fel cum m-am ținut de cuvânt în toată această perioadă.
Românilor li s-a promis o Românie educată și au primit un sistem de educație eșuat. Adevărul este că onestitatea față de cetățeni a lipsit de la tribuna prezidențială. Am avut președinți cărora nu le-a păsat de oameni. După 20 de ani, România are nevoie de un președinte echilibrat. Un președinte trebuie să accepte că puterea trebuie împărțită, nu acaparată de un singur om sau un singur partid.
România are nevoie de un președinte care să unească. După 20 de ani, România are nevoie de un președinte cu suflet, căruia să îi pese de toți românii. Nu trebuie un președinte care împarte românii, între buni și răi, între tineri și bătrâni, între de dreapta și de stânga, între săraci și bogați. Toți românii trebuie respectați.
Trimiteți-mă la Cotroceni, fiindcă altfel va fi greu să scăpați de mine”, a spus, printre altele, Marcel Ciolacu în discursul său.

Paul Stănescu, secretar general al PSD, fost senator şi preşedinte al PSD Olt, a fost ultimul care a susţinut un discurs înainte de votul delegaţilor. A transmis un mesaj de unitate şi de încurajare.
„Nu avem general să ne conducă, dar avem o armată puternică care ne va ajuta să câștigăm alegerile prezidențiale. Știu sigur că Marcel Ciolacu nu va lua instituția prezidențială pe persoană fizică, pentru că nu a făcut asta nici cu partidul”.

După Congres, PSD Olt reiterează susţinerea pentru echipa de conducere centrală şi pentru proiectul prezidenţial al preşedintelui Ciolacu.
„Astăzi, la Congresul PSD, cei 119 delegați din Olt au votat pentru programul «România Dorită» și pentru tandemul Ciolacu-Stănescu la conducerea partidului.
Un tandem care aduce Oltului proiecte concrete, investiții majore și sprijin pentru toate categoriile sociale.
Primarii noștri, prezenți în număr covârșitor, și-au făcut vocea auzită și vor juca un rol decisiv în drumul către Cotroceni!”, se arată într-o comunicare a PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Elena Iotu, aleasă preşedintă la USR Slatina

Antreprenor, mamă, soţie, politician, Elena Iotu a primit un...

Ministrul Barbu: „Bani în avans pentru fermierii noștri”

Florin Barbu, ministrul Agriculturii anunţă că şi în acest...

Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, clarificări necesare

În urma unor şişoteli în spaţiul public, conform cărora...