Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com

Senatorul Liviu Voiculescu: ”L-am vizitat pe Daniel Tudor, primarul orașului Scornicesti”

Date:

Senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, l-a vizitat în cursul zilei de marți, 17 septembrie, pe edilul orașului Scornicești, Daniel Tudor. Ambii fac parte din familia social-democrată și mai au în comun funcția de primar. 

În cadrul vizitei, Voiculescu a dezbătut diverse probleme administrative, după care a vizitat orașul alături de edil. Senatorul își laudă colegul de partid pentru proiectele implementate la nivelul orașului Scornicești și îl asigură că-i va oferi sprijin în cele noi: extinderea rețelei de gaze în toate zonele orașului, blocuri de locuințe sociale și drumuri asfaltate în toate cartierele:

În calitate de senator al României, astăzi l-am vizitat pe Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, remandatat recent printr-un vot covârșitor de către cetățeni să conducă destinele orașului pentru încă 4 ani. A fost o întâlnire în care am înțeles cu adevărat valoarea încrederii pe care scorniceștenii au acordat-o edilului lor, valoare concretizată în numeroasele realizări din ultimii 4 ani cu care orașul lor se mândrește, dar și a proiectelor viitoare ce vor continua să dezvolte această comunitate: extinderea rețelei de gaze în toate zonele orașului, blocuri de locuințe sociale, drumuri asfaltate în toate cartierele… Toate acestea sunt o provocare pentru primarul orașului Scornicești. Însă, cu ajutorul nostru, al colegilor parlamentari, al guvernului și mai ales cu priceperea și ambiția lui, sunt convins că, în scurt timp, vor ocupa locul care li se cuvine pe panoplia realizărilor sale edilitare.” a transmis Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Elena Iotu, aleasă preşedintă la USR Slatina

Antreprenor, mamă, soţie, politician, Elena Iotu a primit un...

Ministrul Barbu: „Bani în avans pentru fermierii noștri”

Florin Barbu, ministrul Agriculturii anunţă că şi în acest...

Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, clarificări necesare

În urma unor şişoteli în spaţiul public, conform cărora...