Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com

Se spulberă visele şoferilor. Veşti descurajatoare despre tronsonul 4 al Drumului Expres

Date:

Constructorul tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești, UMB, nu va putea termina, până la finele anului, nodul rutier dintre Autostrada A1 şi întreg tronsonul.

Declaraţia aparţine lui Cristian Pistol, directorul general al CNAIR. Acesta spune că descărcarea traficului se va face pe bretele.

„În ce privește Tronsonul 4, vă asigur că constructorul este bine mobilizat, este o lucrare complicată care a necesitat modificări ale traseului inițial. Dar acestea au fost depășite, iar antreprenorul român este foarte bine mobilizat. Sunt convins că, chiar dacă nu se va face legătura prin nodul rutier cu autostrada A1, vom fi acolo, ceea ce înseamnă că cel puțin bretelele de descărcare din Autostrada A1 în Drumul Expres…. făcându-se posibilă descărcarea între cele două drumuri de viteză. Eu sunt convins că se poate circula anul acesta”, a declarat Cristian Pistol, la Gândul.

Durata de construire a tronsonului dintre Albota-Oarja/Cătalene, ca legătură Drumul Expres și Autostrada A 1 București-Pitești, este de 24 de luni, de la data emiterii autorizaţiei de construire, care s-a făcut în toamna anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Elena Iotu, aleasă preşedintă la USR Slatina

Antreprenor, mamă, soţie, politician, Elena Iotu a primit un...

Ministrul Barbu: „Bani în avans pentru fermierii noștri”

Florin Barbu, ministrul Agriculturii anunţă că şi în acest...

Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, clarificări necesare

În urma unor şişoteli în spaţiul public, conform cărora...