Avem ambrozie, nu avem medic alergolog. Nici în Spitalul de Urgență Slatina

Date:

Să locuiești în municipiul Slatina, reședința județului Olt, este o adevărată provocare începând de la infrastructură și terminându-se cu medicina. Nu o spunem la întâmplare ci cu fapte concrete ce nu pot fi contestate.

Slatina are peste 79.000 locuitori, însă niciun medic alergolog. Unii se vor întreba cu ce se ocupă acesta, ei bine, alergologul este domnul îmbracat în halat alb care se ocupă de alergii.

Prin târg se aude că în Slatina este o policlinică privată în cadrul căreia activează un alergolog. Dar unde se ascunde că în ultimele trei săptămâni nimeni din cadrul policlinicii nu-i cunoaște programul, nu știe când va reveni la cabinet. Dacă are cineva nevoie de dânsul nu îl poate găsi. Este scump la vedere!

În Spitalul Județean Slatina, de vreo cinci ani, nu mai există alergolog. Pe bune? Un spital  care deservește un județ întreg nu are alergolog? Dacă în cadrul unui Spital Județean nu găsim așa ceva, ce pretenții mai avem de la spitalele orășenești?

Ambrozia este în floare, mii de cetățeni au alergie de la ea, se simt rău, strănută, au ochii roșii, însă dacă au nevoie de un sfat de la alergolog trebuie să meargă la Craiova sau la Pitești. Pe bune? Chiar atât de jalnic este Spitalul din Slatina încât să nu aibă un astfel de medic?

Mâine, poimâine nu vom trezi și fără alte cadre medicale care vor desființa secții importante…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Deputatul Gigel Ştirbu, o nouă reuşită!

Ieri, în cadrul şedinţei comune a Parlamentului, a fost...

TVR Folclor şi-a început emisia

A treisprezecea televiziune din portofoliul Societăţii Române de Televiziune...

Primul model spaniol, creat de inteligența artificială, câștigă mii de euro pe lună

Aitana, o femeie exuberantă, în vârstă de 25 de...

Când se vede „Singur acasă” la TV

Cel mai aşteptat film de Crăciun este „Singur acasă”,...