1 Mai, cu mici şi bere pe „cartelă”. Social-democraţii slătineni, petrecere la zăvoi

Date:

Ca în fiecare an, social-democraţii olteni sărbătoresc 1 Mai, Ziua Internaţională a Muncii, printr-o petrecere la pădure. Anul acesta, după o pauză motivată de alegerile euroaprlamentare şi pandemie, la zăvoiul de lângă râul Olt, Organizaţia PSD Slatina şi-a invitat membrii la o petrecere cu muzică, dans şi voie bună. Muzica a fost asigurată de Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”.

Câteva sute de oameni s-au simţit bine şi au dansat, după ce au consumat bere şi tradiţionalii mici.
Invitatul special al întâlnirii cu membrii PSD a fost secretarul general al Partidului Social Democrat, senatorul Paul Stănescu. Alături de acesta s-au mai aflat şi parlamentarii Siminica Mirea, Marius Iancu, Cătălin Grecu, preşedintele Consiliului Judeţan Olt, Marius Oprescu – preşedinte PSD Olt, şi primarul Slatinei, Emil Moţ – preşedinte executiv al PSD Olt.

„Ne-am întors la iarbă verde. Sunt trei ani în care nu ne-am întâlnit, în care nu am putut să ținem această sărbătoare. Este o zi pe care PSD Slatina a sărbătorit-o de fiecare dată, suntem alături de membrii și simpatizanții organizației nostre. De fiecare dată ne face plăcere, lumea se simte bine. A devenit o rușine să sărbătorim astfel de zile de când am uitat, și spunea secretarul general mai devreme, că această sărbătoare a plecat din America și nu de la comuniști, așa cum încearcă unii să sugereze. E adevărată, poate românii au ridicat-o la nivel de artă această sărbătoare, dar este sărbătoarea noastră și nu ne este rușine cu ea”, a spus preşedintele Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...