Free Porn
xbporn

1 Mai, cu mici şi bere pe „cartelă”. Social-democraţii slătineni, petrecere la zăvoi

Date:

Ca în fiecare an, social-democraţii olteni sărbătoresc 1 Mai, Ziua Internaţională a Muncii, printr-o petrecere la pădure. Anul acesta, după o pauză motivată de alegerile euroaprlamentare şi pandemie, la zăvoiul de lângă râul Olt, Organizaţia PSD Slatina şi-a invitat membrii la o petrecere cu muzică, dans şi voie bună. Muzica a fost asigurată de Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”.

Câteva sute de oameni s-au simţit bine şi au dansat, după ce au consumat bere şi tradiţionalii mici.
Invitatul special al întâlnirii cu membrii PSD a fost secretarul general al Partidului Social Democrat, senatorul Paul Stănescu. Alături de acesta s-au mai aflat şi parlamentarii Siminica Mirea, Marius Iancu, Cătălin Grecu, preşedintele Consiliului Judeţan Olt, Marius Oprescu – preşedinte PSD Olt, şi primarul Slatinei, Emil Moţ – preşedinte executiv al PSD Olt.

„Ne-am întors la iarbă verde. Sunt trei ani în care nu ne-am întâlnit, în care nu am putut să ținem această sărbătoare. Este o zi pe care PSD Slatina a sărbătorit-o de fiecare dată, suntem alături de membrii și simpatizanții organizației nostre. De fiecare dată ne face plăcere, lumea se simte bine. A devenit o rușine să sărbătorim astfel de zile de când am uitat, și spunea secretarul general mai devreme, că această sărbătoare a plecat din America și nu de la comuniști, așa cum încearcă unii să sugereze. E adevărată, poate românii au ridicat-o la nivel de artă această sărbătoare, dar este sărbătoarea noastră și nu ne este rușine cu ea”, a spus preşedintele Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...