IMAGINI inedite şi cu impact emoţional | Enigmatica moarte a lui Mădălin. Narcisa prezintă filmul ei al evenimentelor

Date:

Mădălin Paul Păduran, de 23 de ani, şi-a găsit sfârşitul într-un context în care se afla o fată, una de 16 ani, cu care avea o relaţie de trei ani, Narcisa Modrîngă. El voia să ajungă la ea. Cu toate astea, unele imagini arată o urmărire ca în filme. Acul vitezometrului s-a oprit la aproape 240 km/h. Misterul continuă şi nimeni nu vrea să clarifice. Singura care a avut un puct de vedere public a fost Narcisa, pe care nu îl prezintă coerent.

Tânărul din comuna Vișina Nouă, a murit joi seară după ce s-a izbit de un copac. Impactul maşinii cu deja celebrul număr de înmatriculare OT 07 PXM a fost letal pentru el.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Vișina Nouă, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un pom. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei” arata comunicatul IPJ Olt.

Unde se grăbea Mădălin? Narcisa lămureşte parţial
La întrebarea „cine conducea acel BMW negru, cu numere roşii, pe care Mădălin l-ar fi urmărit?” nu răspunde nimeni, nici măcar Narcisa, întrebată direct în unele liveuri de astă-noapte. Pe Tik-Tok şi în prezent sunt live-uri despre tragedie.
„Îi spuneam ca să rămânem prieteni la bine şi la rău. El a zis că da, că nicio problemă. Dar când ne întâlneam era un alt om. Se schimba de fiecare dată. El a venit de la muncă, şi-a făcut baie şi a venit apoi la ai mei acasă. Eu eram cu o prietenă. S-a dus cu tata la service şi m-a întrebat dacă am un plastic în cameră. S-a uitat acolo, i-am zis că nu ştiu. Am avut un apel pe cameră apoi, 5 minute. I-am zis hai să ne vedem. Am stat 10, 15 minute de vorbă în centru. Apoi a plecat la tata”.

Cât despre versiunea vehiculată pe internet, Narcisa spune: „Pe mine nu m-a găsit nimeni cu nimeni. Nu a murit din vina mea. Băiatul din poză nu este amantul meu, este verişorul meu”.

Pe internet a umblat o variantă conform căreia Narcisa ar fi fost să-şi pună unghii, acolo s-ar fi aflat şi presupusul amant, un băiat pe nume Ionuţ. Cineva l-a anunţat pe Mădălin, care a venit furios. Băiatul a încercat să fugă, iar Mădălin ar fi plecat în trombă să îl prindă şi aşa a pierdut controlul volanului.

Parţial, varianta este susţinută chiar de Ionuţ, dintr-un sat vecin, care spune că a lăsat-o pe Narcisa la o prietenă. Ei aveau o relaţie de 6 luni.

La înmormântare, Narcisa a fost jignită de mai mulţi prieteni ai defunctului, care i-au şi dedicat o melodie aparţinând lui Dani Mocanu, în care protagonista versurilor era o femeie uşoară.

2 COMENTARII

    • Si in al doilea rand, in fizica când se produce un impact, forta muta vizetometrul. Cred că înțelegeți ideea. Inclusiv Top Gear a demontat acel mit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...