Actiune de prevenire a traficului de persoane în rândul copiilor caracaleni. Viceprimarul Marina Samiee, gazda campaniei

Date:

O actiune de prevenire a polițiștilor în rândul copiilor din Caracal a avut loc în Parcul „Constantin Poroineanu”, în cadrul „Bibliotecii de vacanță”.

Tema dezbătură de politiștii din cadrul IPJ Olt și reprezentanţii din cadrul Agenţiei Naționale Impotriva Traficului de Persoane, regionala Dolj, cu micuţii caracaleni a fost despre stoparea unui fenomen infracţional aflat în atenţia oamenilor legii: traficului de persoane și a formelor de abuz: exploatarea sexuală, cerșetoria, exploatarea prin muncă și pornografia infantilă.

La dezbaterea din Parcul „Constantin Poroineanu” a fost prezentă şi Marina Samiee, viceprimarul municipiului Caracal, care a avut rolul de gazdă a invitaţilor.
În cadrul dezbaterii s-a discutat şi despre la prevenirea în spațiul social-media: interzicerea de a da parolele conturilor tale la altcineva, despre cererile de prietenie din partea persoanelor străine, cu care nu ai prieteni comuni și multe alte lucruri care au captat atenția copiilor participanți la acțiune, conform andinews.ro.

Foto: Andi Sârbu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Târgul de Crăciun de la Craiova, a doua cea mai frumoasă destinație de sărbători din Europa

Pe 17 noiembrie, Primăria Craiova a deschis Târgul de...

Cadou de Moş Nicolae pentru Verguleasa

Moş Nicolae a venit la Verguleasa cu un cadou...

Şedinţă extraordinară misterioasă la CJ Olt. Proiectele nu sunt publice

Vineri, 8 decembrie 2023, este programată o şedinţă extraordinară...

Fostul liceu Agricol din Slatina, sediu provizoriu pentru DGASPC Olt

În perioada următoare, la sediul Direcţiei Generale de Asistență...