Alutus ’22, o nouă ediţie la Slatina. Două zile de muzică folk şi poezie. Când şi unde

Date:

În zilele de 9 şi 10 mai 2023, Consiliul Judeţean Olt şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt organizează, alături de Biblioteca Judeţană „Ion Minulescu” şi Asociaţia Center Inter Art, cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică folk şi poezie Alutus ’22, care a avut mare priză la public încă de la prima ediţie.

În aceeaşi locaţie, în grădina fostei vile de protocol „Vila Bărbulescu” din Slatina, pe 9 mai debutează cea dea două ediţie a evenimentului cultural, cu o expoziţie de carte, de la ora 16:00. De la ora 18:00, consumatorii de muzică folk sunt invitaţi la recitaluri susţinute de Andrei Păunescu, Dan Vană şi trupa Tic Petroşel & Gaşca.

Ziua de 10 mai va fi mai încărcată cu evenimente culurale. Cu începere de la ora 10:00, la Biblioteca Judeţană „Ion Minulescu” va avea loc dezbaterea publică „Tendinţe în poezie”, avându-l ca gazdă pe Nicolae Coande. Acesta are şi nişte invitaţi, alături de care va dezbate, împreună cu publicul tema propusă: Mircea Bârsilă, Cristian Ghica, Gela Enea, Florentin Sorescu, Pentrişor Militaru şi Ana Paraschivescu.

De la ora 16, în grădina fostei Vile Bărbulescu va avea loc o nouă expoziţie de carte. Iar de la ora 18:00 vor avea loc concerte de muzică folk. Invitaţi speciali: Mircea Vintilă şi Trupa Alutus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...