Alutus ’22, o nouă ediţie la Slatina. Două zile de muzică folk şi poezie. Când şi unde

Date:

În zilele de 9 şi 10 mai 2023, Consiliul Judeţean Olt şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt organizează, alături de Biblioteca Judeţană „Ion Minulescu” şi Asociaţia Center Inter Art, cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică folk şi poezie Alutus ’22, care a avut mare priză la public încă de la prima ediţie.

În aceeaşi locaţie, în grădina fostei vile de protocol „Vila Bărbulescu” din Slatina, pe 9 mai debutează cea dea două ediţie a evenimentului cultural, cu o expoziţie de carte, de la ora 16:00. De la ora 18:00, consumatorii de muzică folk sunt invitaţi la recitaluri susţinute de Andrei Păunescu, Dan Vană şi trupa Tic Petroşel & Gaşca.

Ziua de 10 mai va fi mai încărcată cu evenimente culurale. Cu începere de la ora 10:00, la Biblioteca Judeţană „Ion Minulescu” va avea loc dezbaterea publică „Tendinţe în poezie”, avându-l ca gazdă pe Nicolae Coande. Acesta are şi nişte invitaţi, alături de care va dezbate, împreună cu publicul tema propusă: Mircea Bârsilă, Cristian Ghica, Gela Enea, Florentin Sorescu, Pentrişor Militaru şi Ana Paraschivescu.

De la ora 16, în grădina fostei Vile Bărbulescu va avea loc o nouă expoziţie de carte. Iar de la ora 18:00 vor avea loc concerte de muzică folk. Invitaţi speciali: Mircea Vintilă şi Trupa Alutus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Şedinţă extraordinară misterioasă la CJ Olt. Proiectele nu sunt publice

Vineri, 8 decembrie 2023, este programată o şedinţă extraordinară...

Fostul liceu Agricol din Slatina, sediu provizoriu pentru DGASPC Olt

În perioada următoare, la sediul Direcţiei Generale de Asistență...

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, drum drept spre inaugurare. Încep inspecţiile la lucrări

Începând de mâine, 5 decembrie a.c., prin dispoziţia directorului...

Investiţie în siguranţă!

Proiectul de investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă,...