Free Porn
xbporn

Anunț de mediu

Date:

CÎRSTEA ANDREEA – DANIELA ÎNTERPRINDERE INDIVIDUALĂ, titular al proiectului: ÎNFIINȚARE SISTEM DE IRIGAȚII PENTRU CÂRSTEA ANDREEA – DANIELA ÎNTERPRINDERE INDIVIDUALĂ anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Olt în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ÎNFIINȚARE SISTEM DE IRIGAȚII PENTRU CÂRSTEA ANDREEA – DANIELA ÎNTERPRINDERE INDIVIDUALĂ propus a fi amplasat în extravilanul Orașului Scornicești, T 90, P 9, T 90, P 5 și T 90, P 15 jud. Olt.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Olt din Slatina, str. Ion Moroșanu, nr. 3, jud. Olt în zilele de luni-vineri între orele 9:00-14:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...