APEL UMANITAR! Anca, mamă a doi copii, din Ianca, are nevoie de ajutorul nostru!

Date:

Anca Simona Vișan este o tânără mamă a doi copii minunaţi, o soţie şi o femeie cu toată viaţa înainte. Destinul a scris o altfel de poveste pentru ea. Una de luptă. în luna februarie a acestui an, Anca a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, stadiul 3, în urma căruia a urmat 28 de sedințe de radioterapie, 6 de chimioterapie și 3 brachiterapie!
Când toate lucrurile se mai aşezaseră, aceasta a început să simtă dureri foarte mari de oase, mai exact în zona lombară, în urma cărora nu s-a mai putut deplasa, fiindu-i descoperit faptul că are metastază osoasă și coloana vertebrală fisurată.

„Pe data de 4 septembrie, Anca a fost operată la coloana vertebrală, pentru a putea merge din nou și a începe chimioterapia, cât mai repede posibil, fiind internată în Spania (Huelva), pentru ca acolo a lucrat în agricultură, până la nașterea fetiței sale!
Credem cu speranță și tărie, că putem ajuta acesta tânără mamică, atât cât poate și își permite fiecare, pentru că o așteaptă o recuperare destul de grea și are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a-și putea continua tratamentul și a se întoarce acasă, lângă copiii si soțul ei!
Pentru toți cei care dorim să o ajutăm și să contribuim la recuperarea Ancăi, vă atașăm conturile bancare si numărul ei de telefon, cu mențiunea că cei care doresc să ajute o pot face și prin BIZUM!”, transmit reprezentanţii comunei Ianca.

Oricine doreşte să doneze, o poate face la următoarele conturi bancare şi poate contacta familia:
ES9700491967032810065116 VISAN SIMONA ANCA
RO56BTRLRONCRT0CE2752701 VISAN SIMONA ANCA
0034642625643

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related