Caracal | Limbaj de şef CAO către un jurnalist: „Citeşte anunţul, Cap de Tanc”!

Date:

Mesajul este ferm: presa nu este maimuţoiul de la brelocul de care sunt prinse cheile de la vila de lux, biroul cu fotoliu călduţ sau de la intrarea în sediul partidului. Presa este făcută să „latre” şi să „muşte” inamicul public, care face rău comunităţii. Funcţiile sunt trecătoare, omenia este ceea ce ar trebui să definească un om adevărat.

La Caracal, opririle de apă sunt dese în ultima vreme. Motivele sunt prezentate în postările promovate de Compania de Apă Olt, singura de acest fel din ţară, care anunţă numai opriri pe pagina de socializare.
Tot pe aceeaşi platformă de socializare, Facebook, îşi are cont şi şeful punctului de lucru de la Caracal al CAO, Octavian Stănescu, fost viceprimar PSD, apoi candidat la primărie din partea ProRomânia şi acum pe o funcţie de conducere.

Un cetăţean, care este şi jurnalist, dar, în primul rând, client al companiei, a comentat la postarea distribuită de şeful punctului de lucru Caracal pe grupul „Caracaleni fără mască”:
„Oprim apa ca să avem activitate! La ce şef avem la CAO Caracal. Chiar exasperaţi oamenii cu întreruperile voastre…”.
Comentariul jurnalistului Andi Sârbu, care deţine publicaţia online andinews.ro, nu rămâne fără un răspuns din partea lui Octavian Stănescu:
„Înviaşi… sau?!?”, urmat de „Citeşte anunţul, Cap de Tanc” (n.n. virgula am adăugat-o noi, se înţelege de ce).
Ulterior, jurnalistul a fost blocat.

Am încercat să-i luăm un punct de vedere şi şefului în cauză, dar nu ne-a răspuns la telefon, până la momentul publicării articolului. Un punct de vedere este aşteptat şi din partea Companiei de Apă Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...