Caricaturistul oltean Gogu Neagoe, invitat la Festivalul național de umor „Liviu Oros” din Deva

Date:

La invitația Primăriei Deva și a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu, caricaturistul oltean Gogu Neagoe va participa, în perioada 13-15 mai 2022, la Festivalul național de umor „Liviu Oros” din Deva. La eveniment, artistul din Osica de Jos va realiza portrete grafice „la minut” pentru oficialitățile și publicul prezent.
Pe Platoul Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, unde va avea loc și un spectacol umoristic intitulat „Terapie prin râs”, susținut de grupul „VOUĂ”.

Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania, UNESCO. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia.
Caricaturistul oltean este invitat de onoare an de an la festivaluri din România, nu doar în domeniul umorului, ci și de folclor sau de altă factură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...