Free Porn
xbporn

Cătălin Ușurelu şi Vasile Covaciu, demisii de la CAO

Date:

Astăzi, după demisia primarului Emil Moţ şi a viceprimarilor Gigi Vîlceleanu şi Alex Berechet, şirul demisiilor continuă cu directorul general al Companiei de Apă Olt, Cătălin Ușurelu și directorul adjunct, Vasile Covaciu.

„Aceaste decizii au fost luate pentru a evita implicarea Companiei de Apă Olt, care gestionează proiecte cu finanțare europeană de peste 238 milioane euro, în luptele politice și într-o campanie de imagine negativă, care nu au nicio legătură cu activitatea noastră.
Compania de Apă Olt continuă investițiile și proiectele de modernizare și extindere a infrastructurii de apă și canalizare, de construire a stațiilor de tratare și epurare din localitățile din aria de operare, pentru creșterea calității serviciilor publice oferite comunităților.
În zilele următoare, Consiliul de Administrație va prezenta procedurile necesare pentru desemnarea noii conduceri a companiei. Compania de Apă Olt face parte din fiecare comunitate!”, se arată în comunicatul de presă.

Cătălin Uşurelu era director din septembrie 2016, înlocuindu-l pe Bogdan Graţian Langa, demis la cererea primarului Emil Moţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...