Crima de la Bran. Sot şi soţie, ucişi cu toporul de un văr, vecin cu aceştia

Date:

Ies la suprafaţă noi detalii în cazul crimei din satul Șimon, comuna Bran, judeţul Braşov. Dacă primele informaţii speculau că cei doi soţi ar fi fost omorâţi de fratele bărbatului angajat la ISU Braşov, cele mai noi detalii arată că vărul acestuia, şi vecin cu cei doi, a comis oribila crimă. Motivele încă nu sunt cunoscute, dar apropiaţii spun că aveau un conflict deschis de ceva vreme, lrgat de gard şi de streaşina casei făptaşului, care avea scurgere în curtea celor ucişi.

Nicu şi Alexandra Pepene au fost ucişi de vărul lui Nicu, care era şi vecin cu ei, cu un topor. Acesta i-a lovit până le-a zdrobit capetele. Crima a avut loc azi-noapte.

Bărbatul a fost găsit acasă, urcat în podul casei, ameninţând că se omoară. După ore de negocieri, s-a predat.

Nicu avea 38 de ani și era paramendic la SMURD, iar ea avea 32 și lucra ca asistentă medicală în secția de oncologie a Spitalului de Copii din Brașov.

„Potrivit acestuia, noaptea trecută, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon.
În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor.
Față de inculpatul P.I.D. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunile de violare de domiciliu şi omor calificat, prevăzute de art.224 alin.1,2 Cod Penal și art.189 alin.1 lit.f Cod Penal.
Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...