Daniel Tudor: ”Am depus astăzi candidaturile pentru un nou mandat de primar și Consiliul Local, din partea Partidului Social Democrat”

Date:

Daniel Tudor, actualul primar al orașului Scornicești a anunțat că a depus candidaturile pentru un nou mandat de primar și Consiliul Local, din partea Partidului Social Democrat.

În ziua cea mare, alături de Tudor au fost: deputatul de Olt Marius Iancu, dar și echipa sa, o echipă unită de profesioniști în administrația locală.

Obiectivele lui Daniel Tudor pentru următoarea perioadă sunt: atragerea investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă și accesarea fondurilor nerambursabile provenite din programele cu finanțare europeană sau guvernamentală pentru școli moderne, drumuri mai bune, apă, gaze și canalizare:

Am depus astăzi candidaturile pentru un nou mandat de primar și Consiliul Local, din partea Partidului Social Democrat, având un singur crez: să continuăm împreună modernizarea orașului nostru. În acest demers, aproape de noi, l-am avut pe Marius Iancu, deputat PSD Olt, un om care și-a dorit întotdeauna mai mult și mai bine pentru Scornicești.

De asemenea, am alături de mine o echipă de profesioniști, preocupați de același principiu: o administrație transparentă, coerentă, care pune în prim plan cetățeanul. Obiectivele noastre vizează, în primul rând, atragerea investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă și accesarea fondurilor nerambursabile provenite din programele cu finanțare europeană sau guvernamentală pentru școli moderne, drumuri mai bune, apă, gaze și canalizare în toate colțurile comunității noastre. Nu în ultimul rând, ne dorim o dezvoltare urbană modernă și investiții pentru familiile de tineri.
Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată în acești patru ani, iar acum vă cer să-mi acordați sprijinul pentru a transforma visurile noastre de dezvoltare în realitate. Rămân un primar al tuturor, care își dorește să răspundă tuturor așteptărilor dumneavoastră. Alături de voi toți și împreună cu o echipă puternică social-democrată, viziunea noastră de dezvoltare va fi transpusă în realitate!” a transmis primarul din Scornicești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...