Daniel Tudor: ”Am depus astăzi candidaturile pentru un nou mandat de primar și Consiliul Local, din partea Partidului Social Democrat”

Date:

Daniel Tudor, actualul primar al orașului Scornicești a anunțat că a depus candidaturile pentru un nou mandat de primar și Consiliul Local, din partea Partidului Social Democrat.

În ziua cea mare, alături de Tudor au fost: deputatul de Olt Marius Iancu, dar și echipa sa, o echipă unită de profesioniști în administrația locală.

Obiectivele lui Daniel Tudor pentru următoarea perioadă sunt: atragerea investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă și accesarea fondurilor nerambursabile provenite din programele cu finanțare europeană sau guvernamentală pentru școli moderne, drumuri mai bune, apă, gaze și canalizare:

Am depus astăzi candidaturile pentru un nou mandat de primar și Consiliul Local, din partea Partidului Social Democrat, având un singur crez: să continuăm împreună modernizarea orașului nostru. În acest demers, aproape de noi, l-am avut pe Marius Iancu, deputat PSD Olt, un om care și-a dorit întotdeauna mai mult și mai bine pentru Scornicești.

De asemenea, am alături de mine o echipă de profesioniști, preocupați de același principiu: o administrație transparentă, coerentă, care pune în prim plan cetățeanul. Obiectivele noastre vizează, în primul rând, atragerea investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă și accesarea fondurilor nerambursabile provenite din programele cu finanțare europeană sau guvernamentală pentru școli moderne, drumuri mai bune, apă, gaze și canalizare în toate colțurile comunității noastre. Nu în ultimul rând, ne dorim o dezvoltare urbană modernă și investiții pentru familiile de tineri.
Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată în acești patru ani, iar acum vă cer să-mi acordați sprijinul pentru a transforma visurile noastre de dezvoltare în realitate. Rămân un primar al tuturor, care își dorește să răspundă tuturor așteptărilor dumneavoastră. Alături de voi toți și împreună cu o echipă puternică social-democrată, viziunea noastră de dezvoltare va fi transpusă în realitate!” a transmis primarul din Scornicești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

De 1 Mai, la Pădurea Strehareţi – muzică şi voie bună!

Cu mic, cu mare, slătinenii s-au îndreptat către Pădurea...

A fost inaugurat un Birou Notarial în Piatra-Olt

La solicitarea frecventă a cetățenilor care aveau nevoie de...

Programul de vizitare al Muzeului Judeţean Olt în perioada 1 – 6 mai 2024

În minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, Muzeul Judeţean...

Au apărut cireşele. Preţul exorbitant cerut de „producătorii” din Piaţa Zahana

Nici nu a început luna primelor cireşe româneşti, că...