Data la care Judecătoria Slatina îşi va desfăşura întreaga activitate în noul sediu

Date:

După încheierea ultimelor proceduri, referitoare la obținerea tuturor avizelor legale necesare funcționării, reprezentanţii Judecătorie Slatina anunţă că activitatea tuturor secţiilor și compartimentelor sale de specialitate se va desfășura în scurt timp.

Primele procese la noul sediu, situat în municipiul Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16.vor avea loc începând cu data de 13 mai 2024.

„Transferul activităţii instanței în noul sediu va fi finalizat până la data de 13.05.2024, cu asigurarea continuității depline a activităţii instanţei și fără afectarea termenelor de judecată deja stabilite. Eventuale modificări în programul de activitate al compartimentelor instanţei ce desfășoară activitate cu publicul vor fi aduse la cunoștința persoanelor interesate pe site-ul portal.just.ro, precum şi afişate atât la noul, cât și la vechiul sediu al instanței. Datele de contact pentru corespondență electronică ale secţiilor și
compartimentelor Judecătoriei Slatina, precum și adresele și datele de logare în aplicația „Dosar electronic” rămân neschimbate și pot fi folosite în continuare în
condiţii normale”, se arată în comunicat.

Noul sediu al Judecătoriei Slatina este alocat într-o clădire de patrimoniu, construită în 1908, cu scopul de a fi bancă. Palatul Băncii a fost folosit ca sediu de bancă şi în perioada comunistă, acolo funcţionând sucursala Băncii Naţionale a României, până în 2003, când a devenit sediu al Biroului Electoral Judeţean. Din 2009, clădirea a fost abandonată de primăria Slatina, care, printr-un protocol cu Ministerul Justiţiei, a făcut schimb de clădiri. Astfel fostul sediu al judecătoriei va reveni primăriei, iar fostul sediu BNR al judecătoriei. Pentru a răspunde necesităţilor instituţiei judecătoreşti, clădirea a trecut printr-un amplu proces de modernizare, modificare şi extindere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...