Deputații din Forța Dreptei și USR au depus moțiune împotriva lui Marcel Boloș, ministrul mincinos care ia banii bolnavilor, mamelor și părinților copiilor care au cancer

Date:

Parlamentarii Forța Dreptei și USR au depus moțiune simplă împotriva lui Marcel Boloș, ministrul PNL care, prin minciună și pentru a acoperi găurile din buget generate de furtul PSD-PNL, ia de la românii suferinzi, de la părinții cu copii bolnavi și de la femeile care au sarcini cu probleme nu mai puțin de 500.000 de euro în fiecare zi lucrătoare.
„Guvernarea PSD-PNL acționează cu ticăloșie împotriva oricărui român cinstit și împotriva tuturor promisiunilor făcute cetățenilor. Creșterea accelerată a fiscalității, operată chiar de către un reprezentant susținut de PNL în fruntea ministerului Finanțelor, arată adevărata față a PNL și magnitudinea trădării față de toți care au crezut că ar fi vorba de un partid de dreapta. Acest partid a încetat să mai fie liberal, iar toate măsurile adoptate în privința fiscalității demonstrează acest lucru. Forța Dreptei, alături de partenerii noștri, va susține anularea tuturor măsurilor adoptate de actualul Guvern, de la momentul promovării Ordonanței 16/2022, și revenirea nivelului taxelor și impozitelor la nivelul prevăzut anterior. România are nevoie de un sistem fiscal rațional, orientat către stimularea liberei inițiative și care să nu mai acționeze ca o ghilotină față de orice întreprinzător de bună-credință”, precizează Antonel Tănase, vicepreședinte Forța Dreptei.
Marcel Boloș i-a mințit practic pe bolnavi cu zâmbetul pe buze și, în plus, a încălcat legea, nerespectând prevederile care îi cereau ca între momentul introducerii unei taxe noi și momentul aplicării ei să fie cel puțin șase luni.

➡️ http://forta-dreptei.ro/deputatii-din-forta-dreptei-si-usr-au-depus-motiune-impotriva-lui-marcel-bolos-ministrul-mincinos-care-ia-banii-bolnavilor-mamelor-si-parintilor-copiilor-care-au-cancer/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...