Deputatul Gigel Ştirbu, preşedinte la PNL Olt

Date:

Vineri, 2 februarie a.c., la Caracal, a fost organizat Comitetul de Coordonare Județean al PNL Olt, unde au avut loc alegerile pentru constituirea Biroului Politic Județean
Preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL a fost ales deputatul Gigel Ştirbu, care a mai ocupat această funcţie în trecut.

Evenimentul a fost organizat ca o premieră în afara reşedinţei de judeţ, Slatina. Capitala romanaţeană a găzduit şedinţa de alegeri.

„Alături de liberalii olteni a fost Președintele PNL, domnul Nicolae Ciucă, domnul Secretar General, Lucian Bode, domnul Europarlamentar, Rareș Bogdan și Președinții filialelor PNL din Regiunea Sud-Vest Oltenia.
Mesajul Președintelui PNL, cât și al celorlalți lideri liberali a fost unul de încurajare, de susținere, de motivare și de responsabilizare pentru liberalii din Olt, în perspectiva viitoarelor bătălii electorale. Filiala Olt a PNL are un potențial foarte mare, are soluții pentru o administrare corectă și competentă a comunitaților din județul nostru și cu siguranță va demonstra acest lucru la următoarele alegeri”, se arată într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Siminica Mirea: „Primăvara începe din interiorul nostru”

Reprezentanţii oltenilor în Parlamentul României au transmis, la debutul...

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....