DIVA difuzează prima telenovelă mexicană din istoria postului – VIDEO

Date:

Din 25 aprilie a.c., de la ora 19:00, postul tv DIVA vă invită la telenovelă produsă de Telemundo în 2021: „Norocul lui Loli”

„Norocul lui Loli” spune povestea de viaţă a lui Loli, o femeie profesionistă și independentă, care ia o întorsătură neașteptată când cea mai bună prietenă a ei, Mariana, moare și primește o moștenire pe care nu crede că o poate suporta. Loli va arăta că adevăratul sens al succesului este în familie și iubire. Dintr-o dată, ea trebuie să preia conducerea, ca mama adoptivă a lui Sam și Nicky, copiii Marianei, iar pentru asta are ajutorul lui Rafael Contreras, șeful ei de la radio. Este un bărbat cu care ea se ciocnește profesional și de care, în ciuda eforturilor pe care amândoi le fac pentru a nu ceda, ajung să se îndrăgostească.
Din distribuţie fac parte actori cunoscuţi publicului român. Silvia Navarro este Dolores „Loli” Aguilar, Osvaldo Benavides este Rafael Contreras, Gaby Espino este Paulina Castro, Carlos Ponce este Armando, Mariana Seoane este Melissa, Joaquín Ferreira este Octavio, Rodrigo Vidal este Bruno Torres, Rosa María Bianchi este Norita, Christian Chávez este Matías, Alejandro López este Vicente Varela, Dalexa Meneses este Samantha „Sam” Torres, Marielena Davila este Jessica Contreras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...