Doliu local în comuna Giuvărăşti, instituit în urma tragediei în care doi copii au murit înecaţi

Date:

Oltul din zona comunei Giuvărăşti a luat viaţa a doi copii, vecini, în ziua de 17 iulie. Aceştia se aflau la scăldat şi nu au mai revenit la mal. Autorităţile au fost alertate. În sprijin au venit şi scafandrii ISU Olt, iar cu aprobarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, au intervenit şi trei scafandri de la ISU Dolj, ISU Teleorman și ISU Vâlcea.

A doua zi trupurile celor doi au fost găsite fără viaţă: „Cei doi minori au fost găsiți de echipele de scafandri și au fost aduși la mal. Din păcate, echipajele medicale nu au putut decât să constatate decesul acestora. Trupurile neînsuflețite ale celor doi băieți au fost găsite la aproximativ 20 de metri de mal, albia râului era neregulată, cu trunchiuri de copaci și zone în care adâncimea apei era de 1-2 metri și alte zone în care apa avea 10-12 metri adâncime”, conform ISU Olt.

Primăria comunei Giuvărăşti a instituit, pentru azi, 20 iulie, doliul în comună:

„În solidaritate cu familiile afectate de tragedia petrecută în data de 17.07.2023 se declară ziua de 20.07.2023 zi de doliu pe raza comunei Giuvărăști în memoria copiilor înecaţi, Leţu Gabriel Florentin şi Panait Georgian, în râul Olt.

În data de 20.07.2023 pe raza teritoriului comunei Giuvărăşti sunt interzise desfăşurarea oricăror activităţi artistice, sportive şi culturale.

Facem apel la cetăţenii comunei Giuvărăști să fie solidari cu familiile afectate şi să participe la susţinerea acestora fie direct la domiciliile acestora fie prin intermediul Primăriei Giuvărăşti.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...