Ateliere de creație, la Muzeul Județean Olt

Date:

Personalul de specialitate al Muzeului Județean Olt va organiza, în perioada sărbătorilor de iarnă, ateliere de creație pentru copii. Astfel, în perioada 2 – 19 decembrie 2023, pe lângă vizitele și celelalte acțiuni specifice, se vor desfășura următoarele activități creative: Ateliere de pictură pe sticlă cu temă de Crăciun– coordonator dr. Iohana Brătoi și Ateliere de confecționat sorcove și stele pentru colindat – coordonator dr. Claudia Balaș:

Dragi părinți, dascăli și elevi, personalul de specialitate al Muzeului Județean Olt, constatând solicitările dumneavoastră a luat inițiativa de a continua activitatea cu atelierele de creație. Astfel, în perioada care urmează, perioadă dedicată Sărbătorilor de iarnă, pe lângă vizitele și celelalte acțiuni specifice, se vor desfășura următoarele activități creative după cum urmează: Ateliere de pictură pe sticlă cu temă de Crăciun– coordonator dr. Iohana Brătoi, Șef Serviciu Conservare Restaurare; Ateliere de confecționat sorcove și stele pentru colindat – coordonator dr. Claudia Balaș, Șef Secție Etnografie.
Pentru a participa la activitățile sus menționate, în vederea înscrierii și pentru mai multe detalii, persoanele interesate sunt rugate să se adreseze, la următorul număr de telefon: 0747427513 – dr. Iohana Brătoi.
Sperăm ca interesul dumneavoastră, să fie tot la fel de mare ca și pentru celelalte acțiuni culturale realizate împreună și vă asigurăm în continuare de o colaborare deschisă și benefică pentru toți.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!
” a transmis George Smarandache, directorul Muzeului Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...