test

Elena Iotu: „Voi continua să veghez cu atenție asupra activității noii administrații”

Date:

Singura femeie candidat la Primăria Slatina, Elena Iotu, a luptat democratic în competiţia locală. A obţinut 1.389 de voturi, ceea ce a dus-o pe podiumul candidaţilor cu cele mai multe voturi, fiind pe locul 3. Elena Iotu va fi un cetăţean vigilent, atent la indeplinirea promisiunilor făcute de câştigătorul fotoliului de primar.

„Bună ziua, dragi cetățeni ai Slatinei,
Astăzi, mă aflu în fața dumneavoastră cu inima plină de recunoștință și respect. În primul rând, doresc să îmi felicit contracandidații pentru campania lor și pentru rezultatele obținute. Competiția a fost una foarte intensă, iar acest lucru reflectă dorința comună de a aduce îmbunătățiri comunității noastre.
Vreau să mulțumesc din suflet echipei mele și colegilor de partid pentru munca depusă, pentru dedicare și pentru sprijinul necondiționat. Fără voi, nu am fi reușit să parcurgem acest drum dificil și plin de provocări. Ați fost și veți rămâne o sursă de inspirație și putere pentru mine.
De asemenea, mulțumesc tuturor celor care și-au pus încrederea în mine și mi-au acordat votul lor. Fiecare vot a contat enorm și m-a motivat să lupt pentru valorile și principiile în care credem cu toții.
Chiar dacă rezultatul nu a fost cel pe care ni l-am dorit, vreau să vă asigur că voi continua să veghez cu atenție asupra activității noii administrații. Voi rămâne implicată activ în viața comunității și mă voi asigura că promisiunile făcute în timpul campaniei vor fi respectate, iar interesele cetățenilor vor fi întotdeauna puse pe primul loc.
Închei prin a vă mulțumi încă o dată și a vă încuraja să rămâneți uniți și implicați pentru binele Slatinei. Împreună, vom continua să construim un viitor mai bun pentru toți.
Și nu uitați: #SlatinaEștiTu!”, scrie aceasta pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Senatoarea Siminica Mirea: „Purtaţi IA noastră, fiţi mândri de identitatea românească!”

Ziua de 24 iunie este recunoscută drept Ziua Internaţională...

EXCLUSIV | Care era numele real al poetului Ion Minulescu

În broşura intitulată: „I. Minulescu - Nu sunt ce...

Investiţie în DJ657. Marius Oprescu a semnat contractul

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a semnat azi,...

Lucrări la infrastructura rutieră în Slatina. Ce străzi sunt vizate

Primăria Slatina anunţă realizarea unor lucrări la infrastructura rutieră...