EXCLUSIV – GALERIE FOTO | Cum arată, la interior, noua Judecătorie a Slatinei

Date:

Tribunalul Olt a făcut publică data inaugurării proaspăt restauratei clădiri a noii Judecătorii a Slatinei. Inaugurarea va avea loc pe 31 octombrie a.c., la ora 09:00. Fostul sediul al BNR şi-a recăpătat strălucirea de odinioară, dar s-a ales şi cu o construcţie de o arhitectură brutală pe post de extindere.

Clădirea a fost inaugurată la 1 mai 1908 şi a servit drept Banca Uniunii Agricole. În comunism a devenit sediul al Băncii Naţionale a României, sucursala Slatina, până în anul 2005. Apoi a fost sediu al Biroului Electoral Judeţean. După 2008, clădirea a fost abandonată. Primăria Slatinei a făcut un schimb de clădiri cu Ministerul Justiţiei. Ministerul de resort preia clădirea fostei bănci, iar primăria va lua clădirea Judecătoriei Slatina.

„Vă facem cunoscut că în data de 31.10.2023, începând cu ora 9.00, la sediul fostei Bănci Naționale a României, din Slatina, str. Mihai Eminescu, nr. 16, județul Olt, va avea loc festivitatea de inaugurare a noului sediu administrativ al Judecătoriei Slatina, imobil ce a făcut obiectul investiției ,,Reparaţii capitale, amenajare, consolidare, restaurare şi extindere sediu Judecătoria Slatina” din cadrul Programului Naţional de consolidare a infrastructurii instanţelor de judecată aflate în municipii reşedinţă de judeţ, derulat prin Compania Naţională de Investiţii din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Data începerii activității judiciare în noul sediu al Judecătoriei Slatina va fi adusă la cunoștință, în timp util, tuturor persoanelor interesate”, se arată în comunicatul de presă.

Agenda Virtuala a avut acces, în luna septembrie, în interiorul clădirii, iar acum vă prezentăm, în exclusivitate, imagini din noul sediu al Judecătoriei Slatina, care va funcţiona din luna decembrie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...