Free Porn
xbporn

EXCLUSIV! Situația podurilor din județul Olt. Lista completă

Date:

La solicitarea Agendei Virtuale, Compania Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a răspuns prompt. Solicitam o listă privind starea tuturor podurilor publice, administratre de compania de resort. În judeţul Olt, CNAIR administrează 53 de poduri publice peste râul Olt, peste căi ferate, peste canale, pârâuri etc. Dintre acestea, patru se află încadrate în clasa tehnică IV, ultima înaintea celei prin care se cere demolarea şi construirea unor noi poduri.

Astăzi, localnici din comuna Verguleasa au protesta în faţa Prefecturii Olt împotriva închiderii podului. Prefectul Florin Homorean a ieşit şi a vorbit cu protestatarii, apoi a invitat o delegaţie la discuţii.
„Circulația pe acest pod a fost închisă din motive de siguranță rutieră, aceleași motive sunt și în prezent pentru că pod nu a fost reparat, însă se va contrui un nou pod, aceasta este propunerae expertului tehnic. Suntem conștienți de problema dumneavoastră și de greutățile pe care le întâmpinați din cauza închiderii acestui pod. Un expert tehnic a decis că acel pod trebuie închis din motive de siguranță pentru că nu mai prezenta siguranța în exploatare, din acest punct de vedere nici eu ca prefect, nici altcineva care nu are expertiza tehnică nu poate spune: deschidem drumul acum!
La nivel județean se caută soluții pentru a găsi o variantă ocolitoare, mai scurtă decât cea care a fost furnizată încă din data de 9 martie. Din păcate nici această soluție nu poate fi pusă în aplicare imediat pentru că necesită anumite lucrări, iar acele lucrări trebuie avizate, proiectate de către Hidroelectrica, este vorba de ocolirea pe Centrala Hidroelectrică de la Drăgășani. Soluția tehnică propusă de către proiectantul care a făcut proiectul de reabilitare a întregului drum DN 67B, de la Drăgășani la Pitești a fost de construcție a unui pod nou, aceasta este soluția tehnică. Această soluție va fi pusă în aplicare de către Compania Națională de Drumuri, dar nu se poate pune peste noapte” a spus prefectul Homorean.

Reamintim că, pe 08.03.2023, consola trotuar a podului de pe DN 67B Km 119+236 ce traverseaza râul Olt, s-a desprins pe o lungime de 25 de metri. Pe 21 martie, autorităţile au luat decizia de înterzicere a oricărui trafic pe podul care permite legătura între Poganu, sat din comuna Varguleasa şi Drăgăşani, Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...