Florin Barbu: ”Începe campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie„

Date:

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început vineri şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7:00. 

În această perioadă, deputatul de Olt Florin Barbu, Ministrul Agriculturii, va fi alături de echipa PSD Olt, condusă de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și de toți candidații PSD la primăriile municipiilor, orașelor și comunelor din județ:

Începe campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie! Noi, aici, în județul Olt rămânem UNIȚI PENTRU VIITOR, o echipă de oameni profesioniști, implicați, cu dragoste pentru comunitățile locale și cu grijă pentru viitorul copiilor noștri! Sunt alături de întreaga echipă politică și administrativă a PSD Olt, condusă de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, sunt alături de primarul municipiului Slatina, Emil Moț, și de toți candidații PSD la primăriile municipiilor, orașelor și comunelor din județul Olt Sunt alături de colegele și colegii mei candidații PSD Olt, pe listele de consilieri județeni și consilieri locali, oamenii comunităților locale, care merită votul de încredere al oltenilor! Mult succes tuturor, multe zile frumoase alături de cetățenii județului, vorbind despre proiecte și investiții, construind împreună VIITORUL!” a transmis Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...