Intrare liberă, la Muzeul Județean Olt

Date:

Ziua Culturii Naționale, celebrată anual pe 15 ianuarie, va aduce pentru olteni și nu numai accesul liber la Muzeul Județean Olt în intervalul orar 10:00 -17:00. Totodată, elevii și studenții care doresc să participe la Tombola „Great Artists of the World”, pentru a intra în posesia unui cupon de participare, vor trebui să achiziționeze bilete de intrare:
Pe 15 ianuarie sărbătorim Ziua Culturii Naționale. Această dată a fost aleasă pentru că este ziua în care s-a născut marele poet național Mihai Eminescu. Începând din anul 2011, în fiecare an, acest eveniment se desfășoară ca un omagiu adus personalităților emblematice ale României, precum și valorilor noastre culturale.
Muzeul Județean Olt își deschide larg ușile pentru voi, în ziua de luni 15 ianuarie 2024, intrarea fiind liberă, în intervalul orar 10,00 -17,00. Totodată, ținem să precizăm că elevii și studenții care doresc să participe la Tombola „Great Artists of the World”, pentru a intra în posesia unui cupon de participare, vor trebui să achiziționeze bilete de intrare!
” a precizat managerul Muzeului Județean Olt, George Smarandache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Siminica Mirea: „Primăvara începe din interiorul nostru”

Reprezentanţii oltenilor în Parlamentul României au transmis, la debutul...

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....