Învestitură la Prefectura Olt. Mario De Mezzo, noul prefect al judeţului

Date:

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Olt”, aşa a sunat jurământul depus de noul prefect al judeţului Olt, Mario De Mezzo, vineri, la Prefectura Olt.

„Cu onoare și recunoștință, am depus astăzi jurământul de învestitură în funcția de prefect al județului Olt. Răspunderea este pe măsura bucuriei de a fi în serviciul public acasă, în orașul și județul pe care le iubesc. Voi da tot ce am mai bun în această funcție”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook, acolo unde mesajele de felicitare vin unele după altele.

Prefectul Mario De Mezzo a fost numit de către Guvern, prin premierul Ciolacu, să exercite funcţia de prefect al judeţului Olt. În dreapta şi stânga lui s-au aflat subprefectul Ana Maria Ciauşi şi subprefectul Cosmin Floreanu.

„A fi în slujba oamenilor este cea mai onorantă responsabilitate pe care o poate avea un om care alege să facă politică. Mandatul meu va fi despre oameni. Voi petrece mai mult timp în județ decât în birou, de asta sunt sigur. Voi munci în fiecare zi pentru binele locuitorilor județului Olt, pentru o viață mai bună și acces la oportunități.
Le mulțumesc pentru încredere si susținere președintelui Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă, secretarului general, Lucian Bode, deputatului PNL de Olt, Gigel Știrbu și tuturor colegilor pe care îi am alături. Iar pe dumneavoastră vă asigur că fiecare pas și fiecare decizie vor avea drept călăuză cuvintele atât de pline de însemnătate din jurământul pe care l-am rostit astăzi, cu mâna pe Biblie și pe Constituția României.
Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, conchide De Mezzo.

Noul prefect a anunţat o conferinţă de presă săptămâna viitoare.

Foto: Facebook Mario De Mezzo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...