Jandarm originar din Scorniceşti, erou pe autostradă!

Date:

Cu o literatură demnă de stors câteva sentimente din sufletul cititorului, care nu mai are timp să citească o carte, Jandarmeria Română prezintă un episod eroic al unui tânăr jandarm, originar din Scorniceşti: sergent major Florian Daniel Vlaicu, subofițer în cadrul Batalionului 3, Jandarmeria Capitalei, absolvent al Școlii Militare de Subofițeri de la Drăgășani, promoția octombrie 2022.
Cu toate momentele operei: expoziţiunea, intriga, desfăşurarea acţiunii, punctul culminant şi deznodământul, biroul specializat pe literatură narează:

„Duminică seară, ora 18.00. Florin era pe autostrada A1, se întorcea spre București. La un moment dat, în dreptul localității Bolintin Vale, a văzut mai multe mașini cu luminile de avarii aprinse, care ocoleau locul unui accident. Colegul nostru a încetinit și a observat un bărbat întins pe jos, chiar în dreptul separatoarelor de benzi de pe autostradă. A coborât din mașină și a mers să vadă despre ce e vorba. Se auzeau strigăte de ajutor.
Un bărbat de aproximativ 60 de ani fusese accidentat de o mașină după ce încercase să traverseze autostrada, făcându-și loc printre autovehicule. La volanul mașinii care l-a lovit se afla o femeie, care acum era în stare de șoc.
Florin a observat că bărbatul avea o rană deschisă la piciorul drept. L-a așezat într-o poziție de siguranță și a telefonat imediat la 112, solicitând sprijinul echipajelor medicale și de poliție. Între timp, Florin a semnalizat zona cu triunghiuri reflectorizante și a dirijat circulația.
Până la venirea ambulanței a rămas lângă victimă și a încercat să o liniștească pe femeia care conducea mașina. Bărbatul a fost apoi preluat de echipajul medical și condus la spital pentru îngrijiri”, se arată în postarea pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...