Free Porn
xbporn

Județul Olt are primari care mai știu să facă ce au promis!

Date:

De cele mai multe ori, în campaniile electorale, în goana neobosită după atragerea alegătorilor, mulți dintre candidați, cu ștate vechi sau noi, spun tot ce le vine-n minte, uitând apoi, din funcția nou-ocupată, să pună în practică exact ceea ce au promis…
Din fericire, se pare că mai există și unele excepții, aleși care mai au cuvânt, buni gospodari ce știu că rolul lor în fruntea unei localități este acela de a reprezenta cu cinste comunitatea ce i-a ales.

În acest sens, la Șerbănești, primarul de acolo, tânăr, de perspectivă, aflat la primul său mandat, cu motivație și transparență, vine în fața cetățenilor și le prezintă o parte din realizările făcute pentru copiii localității sale.
Mai exact, pe pagina sa de Facebook, edilul Mugurel Breoi își începe mesajul spunând că „atunci când faci o promisiune unui copil, nu se poate să nu o respecți”, fapt pentru care „peste 500.000 lei (cinci miliarde lei vechi), bani din bugetul local, prevăzuți pentru învățământul din Șerbănești”, s-au folosit pentru implementarea următoarelor proiecte:

– Grup sanitar nou la Școala „Dumitru Popovici”; Loc de joacă la Grădinița din Șerbăneștii de Sus; Plata facturilor la gaz și electricitate; Decontarea transportului cadrelor didactice; Asigurarea transportului elevilor; Suplimentarea fondurilor pentru bursele școlare; Cadouri de Crăciun; Asigurarea banilor de cheltuieli, reparații și intreținere pentru Școala Generală „Dumitru Popovici”, Gradinița cu program normal și Grădinița din Șerbăneștii de Sus (bani care sunt virați anual și administrați de către directorului unității de învățământ.

Mugurel Breoi spune că „au mai fost schimbate și centralele termice (cu 12 ani vechime) cu centrale de ultimă generație. Astfel, cele vechi, tip cazan, cu un consum foarte ridicat de gaz, au fost înlocuite pentru eficientizarea consumului și un confort sporit al elevilor și cadrelor didactice”.

În altă ordine de idei, edilul aduce în discuție și o parte din obiectivele propuse pentru anul 2023, spunând că se vor face noi investiții în unitățile de învățământ din comună, printre care: „Amenajarea unui loc de joacă la Gradinița cu program normal, proiect pe fonduri europene, depus deja la GAL Ghimpețeni”, dar și „Finalizare sală de sport, proiect CNI cu fonduri guvernamentale”.

„Vreau ca tinerii să își amintească cu drag de anii de școală și să fie mândri că au învățat la ei în comună, unde au avut condiții la fel ca orice copil din oraș”, își încheie primarul din Șerbănești postarea, una care, la început de an, poate reprezenta un model de bună-practică și pentru alți edili care-și doresc și știu ce trebuie să facă. Primari cărora, cu siguranță, le vom urmări și prezenta cu mare atenție și interes activitatea edilitară desfășurată în interesul cetățeanului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...