La insistenţele unui senator de Olt, Sala Polivalentă din Slatina renaşte din propria cenuşă

Date:

După ce i-a scris de două ori ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, senatorul social-democrată, Siminica Mirea, a primit o veste foarte bună, pe care o transmite locuitorilor Slatinei prin intermediul paginii sale de Facebook.
Este vorba despre faptul că „în prezent, se află în lucru documentaţia privind obţinerea avizului ISU şi autorizarea de securitate la incendiu şi protecţie civilă, conform documentului. Sunt paşi importanţi până aici. Mai sunt informată că documentaţia va fi supusă reavizării indicatorilor tehnico-economici, urmând a se putea emite o hotărâre a Guvernului privind demararea procedurii de achiziţie publică pentru contractarea lucrărilor de execuţie”, spune senatorul.

„Pentru mine este o veste bună şi mă bucur că o pot împărtăşi cu dumneavoastră pe această cale. A fost un proiect iniţiat dintr-o necesitate, pentru slătineni şi nu numai, iar beneficiarii finali, adică dumneavoastră, trebuie să primiţi din partea statului obiectivele necesare desfăşurării activităţilor pentru sport şi sănătate. Voi urmări în continuare acest caz, cu un interes mult mai mare şi am încredere deplină că paşii făcuţi până acum şi cei care vor urma sunt cei mai buni”, mai spune Mirea în postarea sa.

Lucrările de construcţie la Sala Polivalentă au început în anul 2011, iar, din 2014, lucrările au stagnat. Au continuat la scurt timp, iar de 8 ani, acolo nu s-a mai mişcat nimic.
Cu toate astea, în pandemie, municipalitatea a montat mai multe indicatoare rutiere care menţionează direcţia către Sala Polivalentă, deşi este doar un şantier abandonat acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

TVR Folclor şi-a început emisia

A treisprezecea televiziune din portofoliul Societăţii Române de Televiziune...

Primul model spaniol, creat de inteligența artificială, câștigă mii de euro pe lună

Aitana, o femeie exuberantă, în vârstă de 25 de...

Când se vede „Singur acasă” la TV

Cel mai aşteptat film de Crăciun este „Singur acasă”,...

(P) Cizmele boho – sfaturi despre cum să le stilizezi în trend în sezonul 2023/24

Indiferent de modul în care se schimbă trendurile, cizmele...