La insistenţele unui senator de Olt, Sala Polivalentă din Slatina renaşte din propria cenuşă

Date:

După ce i-a scris de două ori ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, senatorul social-democrată, Siminica Mirea, a primit o veste foarte bună, pe care o transmite locuitorilor Slatinei prin intermediul paginii sale de Facebook.
Este vorba despre faptul că „în prezent, se află în lucru documentaţia privind obţinerea avizului ISU şi autorizarea de securitate la incendiu şi protecţie civilă, conform documentului. Sunt paşi importanţi până aici. Mai sunt informată că documentaţia va fi supusă reavizării indicatorilor tehnico-economici, urmând a se putea emite o hotărâre a Guvernului privind demararea procedurii de achiziţie publică pentru contractarea lucrărilor de execuţie”, spune senatorul.

„Pentru mine este o veste bună şi mă bucur că o pot împărtăşi cu dumneavoastră pe această cale. A fost un proiect iniţiat dintr-o necesitate, pentru slătineni şi nu numai, iar beneficiarii finali, adică dumneavoastră, trebuie să primiţi din partea statului obiectivele necesare desfăşurării activităţilor pentru sport şi sănătate. Voi urmări în continuare acest caz, cu un interes mult mai mare şi am încredere deplină că paşii făcuţi până acum şi cei care vor urma sunt cei mai buni”, mai spune Mirea în postarea sa.

Lucrările de construcţie la Sala Polivalentă au început în anul 2011, iar, din 2014, lucrările au stagnat. Au continuat la scurt timp, iar de 8 ani, acolo nu s-a mai mişcat nimic.
Cu toate astea, în pandemie, municipalitatea a montat mai multe indicatoare rutiere care menţionează direcţia către Sala Polivalentă, deşi este doar un şantier abandonat acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...