Ludmila Stoian-Drăghici, la debut. „O iubire dincolo de timp”, o carte despre destine şi iubiri

Date:

Într-un cadru mai mult decât amical, joi, 8 decembrie a.c., a avut loc, la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” din Slatina, lansarea romanului de debut al scriitoarei Ludmila Stoian-Drăghici: „O iubire dincolo de timp”. Înconjurată de prieteni şi vizibil emoţionată, autoarea a mulţumit audienţei pentru că i-a fost alături. Ludmila Stoian-Drăghici are 56 de ani, este din Slatina şi, până acum, a scris poezie, obţinând şi premii. Lângă autoare s-au aflat două bune prietene ale sale: prof. dr. Ştefania Marineanu şi scriitoarea Forina Dinu.

Romanul, care are peste 200 de pagini, se axează pe poveştile a două femei încercate de destin şi… iubire.
Louise l-a cunoscut pe cel cu care credea că va avea o viaţă frumoasă în magazinul familiei ei. Însă iubirea dintre ei nu a fost de basm. Relaţia a fost una greoaie, cu multă violenţă. A suportat totul de dragul copilului, pentru a-i oferi o familie formată din mamă şi tată. Dar, după o întâmplare, eroina intră în comă unde stă cinci ani.

Liz este protagonista celei de-a doua poveşti. Este şi ea o tânără încercată de viaţă. Suferă un accident, este amnezică şi singură pe lume, fiind orfană. Se îndrăgosteşte de un pianist. Povestea lor de dragoste a durat cinci ani, pentru că Liz, cea care părea o lumină puternică, s-a stins din viaţă.

Romanul este interactiv, plin de suspans şi cu o serie de turnuri.

Florina Dinu, blogger la cartiletinerilor.com, prezintă, pe scurt povestea romanului, fără a devoala punctele culminante ale romanului, lăsând cititorul să savureze cartea.
Cronica romanului o puteţi găsi dând click AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...