Ludovic Orban: „Eu și colegii mei cu adevărat liberali din Forța Dreptei nu am trădat”

Date:

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, rememorează un moment uitat de partidul care astăzi este parte a unei coaliţii care uită cât de roşie era ciuma pe vremuri: ziua de 10 octombrie 2019, când parlamentul a votat demiterea guvernului.

„Au trecut 4 ani de la o premieră politică în viața românească. Ceea ce nu a reușit niciun partid de dreapta de opoziție în 30 de ani a reușit conducerea PNL în 10 octombrie 2019. Un guvern PSD a fost demis prin moțiune de cenzură.
Nu mă mir deloc că niciunul dintre parlamentarii sau membrii din conducerea PNL nu a scris un cuvințel pe tema asta. Suferă de amnezie sau au creierul spălat. Și este explicabilă atitudinea aceasta, în condițiile în care aproape toți cei care își făceau în urmă cu 4 ani un titlu de glorie din victoria asupra ciumei roșii sunt cei care au readus la putere PSD și au investit un guvern condus de PSD.
Eu nu am uitat și am tot dreptul să aduc aminte de acest moment. Pentru că eu și colegii mei cu adevărat liberali din Forța Dreptei nu am trădat, nu ne-am predat și continuăm lupta cu partidul-caracatiță. Și am convingerea că, exact așa cum în urmă cu 4 ani, când aproape nimeni nu credea în victoria noastră, ea s-a petrecut, la fel se va întâmpla și în 2024. Chiar dacă aproape nimeni nu crede astăzi că PSD poate fi bătut, de fapt chiar asta se va întâmpla!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Muzeul Judeţean Olt, solidar cu muzeele din ţară. Care este motivul

Printr-un scurt comunicat de presă, Muzeul Județean Olt anunţă...

Capodopere din arta românească, de la Muzeul Național Brukenthal Sibiu, faţă în faţă cu publicul slătinean

Eveniment cultural inedit la Slatina, găzduit de Muzeul Judeţean...

Balş, în plină dezvoltare. Hengst Filtration a deschis o fabrică în oraşul de pe Olteţ

Administraţia locală a oraşului Balş readuce demnitatea unei comunităţi...

Violenţă la Redea. Un primar acuză… „Am fost agresat fizic, lovit și înjurat”

Acte de violenţă petrecute la Redea pe fondul luptei...