Free Porn
xbporn

Mario De Mezzo, primarul ales al Slatinei şi deputatul Gigel Ştirbu, interes sporit pentru două proiecte importante

Date:

Ieri, 1 iulie, de ziua municipiului Slatina, când s-au împlinit 45 de ani de la ridicarea la rangul de municipiu, primarul ales al Slatinei, Mario De Mezzo, şi deputatul Gigel Ştirbu, au avut o întâlnire cu directorul Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu.
În cadrul întâlnirii au fost discutate mai multe teme, printre care şi despre Stadionul Municipal și Sala Polivalentă din Slatina. Cele două proiecte reprezintă o prioritate pentru cei doi liberali.

„Suntem optimiști că vom reuși să facem pași importanți în viitorul apropiat și îi mulțumesc doamnei director general pentru deschidere și implicare.
Mai mult, am identificat și alte proiecte pe care Municipiul Slatina le poate derula prin CNI, proiecte începute deja cu primari din alte orașe, care au înțeles să pună nevoile oamenilor pe primul plan. De exemplu, Slatina ar fi putut fi astăzi aproape de inaugurarea unui nou bazin de înot, construit cu fonduri guvernamentale, dacă ar fi fost o prioritate.
Voi continua sa am discuții cu CNI și cu toate entitățile guvernamentale care pot sprijini dezvoltarea Slatinei, in lunile următoare, astfel încât să avem o listă de proiecte prioritare în prima zi de mandat”, spune primarul ales al Slatinei.

Primăria Slatinei a predat către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii amplasamentul situat pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, iar CNIA se va ocupa de implementarea proiectului «Construire și dotare Complex Sportiv – Stadion Municipal 1 Mai, Municipiul Slatina, B-dul Sfântul Constantin Brâncoveanu, nr. 1»”.

Municipalitatea a anunţat că a emis autorizația de construire pentru execuția lucrărilor la sala de sport multifuncțională cu 3000 de locuri, după ce guvernul a dat hotărârea de guvern. CNI urmează să desemneze un proiectant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...