Free Porn
xbporn

Maşină furată, îngropată în curte şi găsită după patru ani

Date:

Unii hoţi recurg la o serie de gesturi pentru a-şi ascunde prada, ca să nu fie găsiţi. Anumite gesturi întrec imaginaţia.

Cadoul
În octombrie 1974, un instalator din California, pe nume Rosendo Cruz, a cumpărat un Ferrari Dino 246 GTS nou-nouţ, cadou pentru soția lui. A cumpărat mașina de la Hollywood Sports Car. Acesta era un dealer Ferrari din Los Angeles. Prețul de cumpărare a fost de 22.500 dolari (aproximativ 140.471 dolari, astăzi).

Totuși, la doar două luni de la cumpărarea mașinii, aceasta dispărea. Soția lui a condus mașina doar 250 de km.

Pe 7 decembrie 1974, cuplul a ieșit la cină pe Wilshire Boulevard. Când au ajuns, Cruz a susținut că era suspicios față de valet și a decis să-și parcheze mașina la câteva străzi de restaurant.

Odată ce cuplul a terminat cu cina, s-au întors și au constatat că mașina lor nu mai era. Cruz a depus o reclamaţie la poliție pentru a găsi vehiculul dispărut.

Compania de asigurări a plătit suma exactă pe care Cruz o plătise pentru mașină. Poliția nu a putut găsi indicii asupra cazului și au închis cazul.

Apariţia
Patru ani mai târziu, maşina avea să reapară în cel mai puțin probabil dintre locuri: îngropată chiar sub iarbă, în curtea din față a unei case a unui oarecare cetăţean.

În 1978, un grup de copii se juca în curtea unei case din sudul Los Angeles-ului, au zgârmat în noroi şi au dat peste metal.

Copiii au anunţat un șerif din zonă care a venit să investigheze ce ar fi putut fi îngropat în curte. Când a devenit clar că ceea ce copiii au atins era plafonul unei mașini, a început o anchetă complexă.

Presupunere
În 2012, jurnaliştii au descoperit că maşina a fost îngropată ca urmare a unei scheme de fraudă a asigurărilor. Deși Cruz cumpărase mașina pentru soția sa, probabil că a regretat rapid decizia și a pus la punct planul.

Angajase doi hoți să fure mașina, cu care avea să împartă cecul de asigurare. Planul era ca hoții să ia mașina, să o ascundă până la sosirea cecului și apoi să trimită mașina la un atelier de tăiere pentru a fi demontată și vândută piesă cu piesă.

Cu toate acestea, se pare că hoții au decis că vor şi banii de la Cruz, şi să vândă maşina intactă. Aşa că au acoperit-o cu prosoape şi celofan şi au îngropat-o în curtea unei case care nu era locuită în perioada furtului. Fiind seară şi prea puţină lumină, cu timpul au uitat unde au ascuns maşina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...