Mercato de toamnă. Doi primari, consilieri judeţeni şi preşedinţi de organizaţii PNL, transferul anului la PSD

Date:

Echipa PSD Olt s-a mărit cu câţiva liberali, care au trecut cu sufletul. Este vorba despre primari, consilieri judeţeni şi preşedinţi de organizaţii locale ale PNL. În ordinea numerelor de pe tricou: „Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina, Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu”, conform PSD Olt.

Hastagul la putere!
Noii liberal-social-democraţi s-au fotografiat cu preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu şi cu Virgil Delureanu, secretarul general al PSD Olt. În mai multe poziţii. S-a concretizat transferul anului, dar nu în fotbal, ci în politica olteană. Cu hastag cu tot.
„Sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor.
În discuțiile de astăzi, aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt.
#Mercato #UnițiPentruViitor #PSDOLT”, se arată în anunţul PSD Olt.

PNL Olt: „Şi-au făcut poze cu figurinele de la sediul PSD”
După pierderea a doi primari şi a unor consilieri judeţeni, PNL Olt a răspuns anunţului făcut de social-democraţii olteni. Liberalii îi iau peste picior pe liderii partidului vecin de bloc, dar şi pe încă membrii care au ales să plece cu sufletul la PSD. Aceştia au ales să sară în barca social-democrată după ce Liviu Voiculescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL şi a fost numit interimar deputatul Gigel Ştirbu.

„Un pas important pentru reconstrucția liberalismului în județul Olt: pesediştii din PNL s-au întors acasă!
A fost doar o chestiune de timp până când aceştia să-şi încheie misiunea şi PSD să-şi extragă oamenii de pe terenul liberal. Misiunea arhanghelilor roşii, travestiţi în îngeri cu eşarfe galbene s-a încheiat. Liberalismul, pentru cei care şi-au făcut poze cu figurinele de la sediul PSD, a fost doar o opţiune dictată de oportunitate sau o misiune importantă. În ciuda meritelor deosebite pe care le-am văzut cu toții în ultimii ani, nu a curs șampanie și nici doamnele nu au primit buchete cu trandafiri roşii, aşa cum ar trebui. Așteptăm, însă, adevăratele recompense pentru cei mai curajoși dintre cei întorși acasă. Felicitări, @PSD Olt pentru reîntregirea familiei!
În altă ordine de idei, aceste plecări sunt confirmarea a ceea ce actualii lideri ai PNL Olt spun de mai multă vreme: că fostul președinte a făcut din PNL Olt doar o anexă a PSD, pentru le sluji interesele.
Liberalii pesedişti din tabloul de familie nu au trădat liberalismul adevărat de la Olt, principiile brătiene sau pe colegii liberali, ci i-au trădat pe oamenii care au crezut în ei, cei care realizează astăzi că au fost minţiţi cu zâmbetul pe buze.
Apreciem gestul PSD de a-şi lua înapoi ce le aparţinea, prin triajul făcut de şeful lor. S-au ales cei mai buni.
Este un pas important spre reconstrucția liberalismului în județul Olt, proiect care poate fi realizat doar cu liberali autentici și onești”, se arată într-o postare de pe pagina de socializare a PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related