Miniserialul „Noaptea nesfârşită” aminteşte de incendiul de la Colectiv

Date:

Din 25 ianuarie, pe platforma Netflix, va fi difuzat miniserialul brazilian din cinci episoade „Todo dia a mesma noite” („Noaptea nesfârşită”), inspirat din povestea adevărată a incendiului de la clubul de noapte Kiss, care a luat viața a 242 de tineri din Santa Maria, Rio Grande do Sul, în primele ore ale zilei de 27 ianuarie 2013.
Asemănările din incendiul de la clubul Kiss şi cele de la clubul Colectiv sunt asemănătoare.

„Este o responsabilitate uriașă să spui o poveste fictivă inspirată dintr-un eveniment real care a distrus viața atâtor oameni și a șocat țara. Vrem să facem lumină, în cel mai sensibil și onorabil mod posibil, asupra perspectivei celor care au trăit. prin toate acestea de aproape și încă trăiesc”, spune directorul general al serialului, Julia Rezende.

Bazat pe lucrarea Danielei Arbex, „Noaptea nesfârşită” urmărește adevărata tragedie de la clubul de noapte Kiss. În 2013, în Santa Maria, Rio Grande do Sul, o suprasolicitare a unei siguranței a dus la un incendiu teribil care a cuprins rapid întreg spațiul clubului. 242 de tineri, care se aflau la fața locului, și-au pierdut viața. Intriga urmărește, începând din momentul accidentului, poveștile celor afectați de incendiu din diferite puncte de vedere, precum munca echipelor de salvare, consecințele pentru supraviețuitori și neglijența managerilor clubului de noapte. Miniseria fictivă pune accentul pe lupta familiilor victimelor, care continuă să caute dreptate și astăzi – un deceniu mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...