Senator Siminica Mirea: „Miniștrii propuși de PSD sunt selectați pe baza performanțelor și experienței lor în domenii specifice”

Date:

După ce luni premierul liberal Ciucă şi-a dat demisia, ca parte a protocolului de rotaţie a partidelor PSD şi PNL la guvernare, marţi, preşedintele României l-a desemnat pe Marcel Ciolacu prim-ministru.
Senatorul PSD, Siminica Mirea afirmă că propunerile social-democrate sunt făcute pe criterii de performaţă, ceea ce se aşteaptă şi de la PNL.

„Anunțăm formarea noului Guvern, cu un accent deosebit pe competență. Miniștrii propuși de PSD sunt selectați pe baza performanțelor și experienței lor în domenii specifice. Ne dorim ca și propunerile PNL să se bazeze pe competență, nu doar pe relații politice. Obiectivul nostru este să avem o echipă competentă pentru a gestiona provocările economice și sociale ale României.
Vrem ca procedurile de învestire să fie rapide, astfel încât instituțiile guvernamentale să funcționeze eficient. Prioritățile noastre sunt: promovarea echității sociale și economice, susținerea producției românești și absorbția accelerată a fondurilor europene din PNRR și fondurile de coeziune. Suntem hotărâți să realizăm aceste obiective pentru binele țării noastre!”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

DIGI24, o nouă identitate vizuală. La a aproape 12 ani de la lansare

În această seară, de la ora 19:58, DIGI24, fostul...

Senatorul Liviu Voiculescu se mută la PSD?

În ultima perioadă, pioni importanţi din PNL Olt au...

Deputatul Gigel Ştirbu, o nouă reuşită!

Ieri, în cadrul şedinţei comune a Parlamentului, a fost...

TVR Folclor şi-a început emisia

A treisprezecea televiziune din portofoliul Societăţii Române de Televiziune...