Ministrul Barbu: ”Am revenit cu drag, pe Dealul Huta, la unul dintre cele mai vechi și mai frumoase festivaluri din România, „Sâmbra oilor””

Date:

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a fost prezent la festivalul Sâmbra Oilor, unul dintre cele mai vechi şi mai frumoase evenimente din România, organizat pe Dealul Huta.

Demnitarul a rămas plăcut surprins de frumusețea locurilor, de păstrarea tradițiilor din strămoși și de gustul brânzei și al preparatelor după rețete autentice.

Am revenit cu drag, pe Dealul Huta, la unul dintre cele mai vechi și mai frumoase festivaluri din România, „Sâmbra oilor”. Printre copiii atât de frumoși, îmbrăcați în costume populare, printre acești români harnici și patrioți, simți cu adevărat românește, trăiești tradițiile și te bucuri de frumusețea locurilor acestea și de gustul brânzei și al preparatelor după rețete din străbuni. Sunt alături de autoritățile locale și județene și de fiecare fermier care prin programele de dezvoltare pentru fermele de ovine, prin subvențiile pentru sprijinul cuplat și ajutoarele naționale tranzitorii poate dezvolta și duce mai departe tradiția oieritului. Îi respect pentru tot ceea ce fac, le respect munca, dedicarea și iubirea pe care o au față de pământurile natale, față de tradiții, obiceiuri, față de tot ce este românesc.” a transmis Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gala Excelenței în Artă, a II-a ediţie. Donaţie inedită pentru Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Eveniment de excepţie, desfăşurat într-un cadru prietenos, cu tineri...

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...