Moarte subită. De frica poliţiştilor, un tânăr a înghiţit plicul cu droguri

Date:

Aseară, în jurul orei 22:25, o maşină cu şase persoane a fost oprită de către un poliţist, pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina. Din cauza numărului mare de pasageri, peste limita admisă, poliţistul a chemat colegi în sprijin. Alături de acesta era şi un jandarm.
Autoturismul era condus de un tânăr, în vârstă de 33 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
În timpul controlului, poliţistul a observat că un tânăr de 31 de ani din judeţul Olt mesteca ceva ce părea a fi din plastic. Tânărul a arătat ce era. Acesta era un plic în care se aflaseră aproape 2,5 grame de droguri, pe care le ingerase. Mai mult, asupra sa fiind găsită și o țigaretă confecționată artizanal.

„În continuare, polițiștii au solicitat, de urgență, prezența Serviciului Județean de Ambulanță Olt.
Întrucât, tânărul a intrat în stop cardio-respirator, polițistul a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare.
Echipajul medical, ajuns la fața locului, a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.
La fața locului, s-a deplasat și un echipaj de la Biroul Rutier Slatina, care a testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
De asemenea, conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea cu exactitate a prezenței substanțelor interzise.
Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Olt, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitatea a cauzei decesului”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

La ISU Olt! O zi, mai multe evenimente

Ziua de 28 februarie este consacrată Zilei Protecţiei Civile....

Primarul liberal de la Bărăşti, cu sufletul la Forţa Dreptei

Anul 2024 este unul al surprizelor politice. Unii pleacă,...