Free Porn
xbporn

Nelu Vărzaru, elev la Liceul Petre Pandrea din Balş, întâlnire cu experții CERN

Date:

Judeţul nostru este o pepinieră de oameni care vor cunoaşte succesul. Prin muncă, devotament, seriozitate şi implicare, tinerii juţului Olt ajung departe. Şi la propriu, şi la figurat.
Este şi cazul lui Nelu Vărzaru, elev al Liceului Teoretic „Petre Pandreaˮ Balș, care a fost selectat să participe la un internship de fizică nucleară, organizat la CERN în Geneva, Elveția.

„Elevul nostru, Nelu Vărzaru, participă în urma obținerii unei burse la Programul de Internship desfășurat la CERN, Geneva. În perioada 2-15 iunie 2024, Nelu învață despre tehnologiile și fizica particulelor, participă la workshopuri și lucrează la proiecte de grup. În aceste zile interacționează cu experți CERN, dobândind cunoștințe avansate și experiență practică valoroasă. Suntem extrem de mândri de realizările lui și așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre succesele sale viitoare!”, menţionează conducerea liceului.

Programul de stagiu pentru studenți de liceu românesc 2024 (HSSIP – RO) s-a desfășurat la CERN (Geneva, Elveția) în perioada 2-15 iunie 2024.
Acest program este o oportunitate unică pentru elevii de liceu din România, un stat membru CERN, de a fi familiarizați cu CERN, tehnologiile și fizica acestuia, precum și de a învăța prin ateliere și prin umbră, observare și interacțiune cu un membru al personalului.
Programul reunește 24 de elevi de liceu , împreună cu unii dintre cei mai buni profesori și cercetători în fizica particulelor, pentru a crea o experiență intensivă de învățare de două săptămâni într-un mediu deschis și interactiv. Studenții se vor angaja, de asemenea, în proiecte de grup și vor avea ocazia să își prezinte experiențele în cele două săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...