Free Porn
xbporn

Nu se mai face penitenciar la Caracal. Ce se va construi pe terenul recuperat de la Ministerul Justiţiei

Date:

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, anunţă că după aproape doi ani de efort, drumuri la București, discuții și corespondență cu reprezentanții Ministerului Justiției, împreună cu deputatul Adrian Chesnoiu, administraţia locală aa reușit să recupereze terenul AVIASAN care a fost cedat cu mulți ani în urmă de către Primăria Caracal pentru construirea unui penitenciar.

„Amândoi am susținut prin repetatele noastre demersuri necesitatea retrocedării acestui teren orașului Caracal, care aparține de drept comunității noastre și care reprezintă un avantaj extraordinar pentru dezvoltarea economică a orașului nostru!
Iată că eforturile noastre au fost încununate cu succes iar prin Hotărârea de Guvern nr. 616/18.06.2024 cele 22,7 hectare de teren, se reîntorc în patrimoniul comunității noastre.
Mai mult decât atât am reușit să obținem în plus alte 75 de hectare de teren și construcțiile existente în fosta unitate militară unde a funcționat Batalionul Disciplinar, mărind astfel considerabil patrimoniul administrativ al Caracalului!”, declară Ion Doldurea

Ministerul Justiţiei avea în plan construirea unui penitenciar la Caracal, proiect abandonat de fiecare ministru al Justiţiei

Terenurile recuperate vor fi destinate construirii zonei industriale a orașului și a unui cartier nou destinat tuturor categoriilor de specialiști din Caracal, în special tineri.

„Vreau să aduc mulțumiri domnului prim-ministru Marcel Ciolacu, domnului senator Paul Stănescu și domnului (fost) secretar de stat Bogdan Ilea de la Ministerul Justiției pentru contribuția la finalizarea acestui lung demers!”, încheie primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Romula Fest, o nouă ediţie. Cine sunt invitaţii speciali

În zilele de 23 şi 24 august a.c., Reşca,...

Nicolae Ciucă, vizită la Olt!

Prezent astăzi la Slatina, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae...

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...