Olteni la superlativ | Dana Cernat, profesoara care pune în valoare tinerele talente

Date:

Fiecare comunitate are oamenii săi, care se evidenţiază prin fapte întreprinse pentru binele acesteia. La Caracal întâlnim oameni care vor să schimbe prezentul, pentru a face un viitor bun.
Dana Cernat este acel dascăl, care a înţeles că menirea misiunii sale e aceea de a dezvolta destine, de a scoate în evidenţă acei tineri care au multe de spus şi de făcut. Profesoară la Colegiul National „Ioniță Asan”, Dana Cernat este şi organizatorul Festivalului Regional de Interpretare – Vocal Instrumentala „Vocea Romanaţiului”.

„Un model care trebuie urmat nu numai pentru că de ani buni pregătește elevi în cadrul acestei instituții de învățământ, pentru drumul vieții, dar și pentru că, domnia-sa este un ambasador al Romanaţiului, deoarece după cum știți foarte bine este organizatorul festivalului regional. Genurile muzicale prezentate în cadrul acestui festival sunt: muzica ușoară, populară și folk”, scrie jurnalistul Andi Sârbu.

Anul acesta, pe data de 30 martie 2023, a fost organizată cea de-a V-a ediție a festivalului, la ora 10:00, la Teatrul Național din Caracal. Câştigătoarea trofeului este Carla Barbu, din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Mădălina Ghenea, şedinţă foto fierbinte, cu puţine haine…

Slătineanca Mădălina Ghenea și-a etalat sculpturalul trup prin intermediul...

Vineri, Diana Şoşoacă vine la Olt!

Cunoscuta senatoare, celebră pentru atitudinea sa vocală, Diana Ivanovici...

Zi de mare sărbătoare la Crâmpoia. A X-a ediţie a zilei comunei, un succes

Mulţi oameni frumoşi, fii ai satului şi musafiri, au...