Peste 150 de angajați Pirelli, donatori de sânge

Date:

Cea mai mare campanie de donare de sânge de pe platforma industrială a Slatinei s-a desfăşurat în cadrul unei iniţiative a Pirelli. Alături de Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Slatina, Pirelli salvează vieţi. Timp de trei zile, peste 150 de angajați au acceptat să doneze sânge, în cadrul cabinetului medical aflat în incinta fabricii italiene.

„Campania de donare de sânge, organizată în perioada 1-3 Noiembrie 2023, a demonstrat că, în rândul angajaților Pirelli, dorința de a ajuta și de a participa în mod voluntar, la activitățile care au drept scop îmbunătățirea calității vieții comunității locale, reprezintă o prioritate.
Cei peste 150 de angajați Pirelli au salvat prin gestul lor, viața a 450 de pacienți aflați într-un moment dificil, având nevoie de transfuzii de sânge. Sub sloganul «Nouă ne pasă! Donăm! Suntem campioni!», angajații Pirelli, Slatina, îi încurajează pe toți cetățenii să susțină donarea de sânge și să ajute la salvarea altor vieți!”, transmt reprezentanţii Pirelli.

Din 2006, Pirelli produce la Slatina anvelope Prestige și Premium pentru cei mai mari producători auto din lume. De asemenea, aici se realizeză și pneurile pentru Formula 1, care ajung pe circuitele din întreaga lume. Pe lângă activităţile specifice companiei, Pirelli a înţeles că implicarea socială în proiecte dedicate comunității locale, de la sănătate la educație, cultură și sport, demonstrând astfel că este parte integrantă din comunitatea locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ce se întâmplă de mâine cu 14 din cele 16 spaţii de servicii de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Cum licitaţiile pentru cele 14 spaţii de servicii nu...

Ovidiu Marin – un caracalean, inspector la Formula 1

Născut la Caracal, plecat departe de acasă, ajuns să...