Free Porn
xbporn

„POVEȘTI PENTRU COPII DE SUCCES”, o carte de la un om de succes: Camelia Tiţa

Date:

Dascăl şi psiholog, un om cu mai bine de 40 de ani dedicaţi educaţiei, psihologiei şi cunoaşterii oamenilor, un om care mereu a împărtăşit cu alţii ceea ce a învăţat de la părinţi, dascăli şi cunoştinţe. Camelia Florina Tiţa a lansat joi, 24 noiembrie a.c., în sala de ceremonii a Bibliotecii Judeţene Olt, cartea „POVEȘTI PENTRU COPII DE SUCCES”, care conţine 30 de poveşti minunate pentru părinţi, copii şi pentru toţi cei care trebuie să înveţe cum trebuie educat, învăţat şi repectat un copil. Poveştile terapie îi aparţin şi sunt moderne şi adaptate contextelor actuale.

O carte a vremurilor noastre
Camelia Tiţa se află la al doilea volum cu această tematică, primul fiind lansat în 2014, în acelaşi loc. Vizibil emoţionată, Camelia Tiţa a prezentat o nouă carte utilă şi de colecţie, o carte a vremurilor noastre, pentru copii şi chiar şi pentru părinţi de succes.

La evenimentul de lansare, autoarea i-a avut alături pe conf. prof. dr. Marinela Tănase, de la Universitatea din Piteşti, profesorul şi poetul Victor Iacobescu, prietena de-o viaţă Georgeta Rada, conf. univ. rr. Maria Pescaru, Diana Cristian graficianul care a realizat ilustraţiile şi Daniela Truică directorul Editurii Printera, acolo unde, în cobdiţii grafice excepţionale, s-a realizat pachetul de cărţi.
La final, momentul muzical a fost asigurat de doi tineri chitarişti talentaţi, Marius Gue și Andreea Paltin.

„Îmi doresc foarte mult ca această carte să ajute mult părinţii, să ajute copiii şi să-şi clarifice modul în care să-şi rezolve problemele, cum să gestioneze anumite situaţii de viaţă”, a spus Camelia Tiţa.

Pachetul conţine cartea „Povesti pentru copii de succes” + Caiet de lucru + Set de culori cerate şi poate fi achiziţionat de pe site-ul personal al Cameliei Tiţa: cameliatita.ro, de la rubrica Shop.

Pe Camelia Tiţa o puteţi găsi pe Facebook, pe TikTok şi pe site-ul său: cameliatita.ro

Pe Camelia Tiţa o puteţi găsi pe Facebook, pe TikTok şi pe site-ul său: cameliatita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...