test

Premierul României, Marcel Ciolacu, la Slatina: „Eu vă spun că se va promova Hotărârea de Guvern pentru un nou stadion”

Date:

Astăzi, la Slatina, a poposit premierul României, Marcel Ciolacu. Acesta s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Emil Moţ, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, parlamentarii PSD de Olt şi cu simpatizanţi.
Marcel Ciolacu a ţinut să clarifice ultimele declaraţii conform cărora proiectul construirii noului stadion de la Slatina ar fi blocat la Guvern.

„Haideți să nu căutăm vinovați. Administrația locală nu are culoare politică, administrația locală trebuie să se detașeze după campaniile electorale de culoarea politică. Marius Oprescu trebuie să fie președintele Consiliului Judeţean, care acoperă întreg județul și pe toți primarii, care reprezintă fiecare Unitate Administrativ Teritorială în parte, pentru că așa este corect. În ceea ce priveşte stadionul, este evident că, la Slatina, este nevoie de un stadion nou. Este adevărat, acest lucru va aduce și obligații. Şi din partea primarului, și din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, pentru că vor trebui să aibă și o echipă de fotbal mai bună. Ce vă spun cu certitudine este că el în acest moment se află în lucru la Compania Naţională de Investiţii și la Ministerul Dezvoltării, iar Hotărârea de Guvern va fi promovată cât mai repede. Îmi pare rău, și cred că reacția domnului președinte este după acele filmulețe ale contracandidatului domnului primar. Nu va câștiga alegerile în acest mod. Slatina arată bine, un oraș și așezat, și curat, și ordonat, un oraș care se dezvoltă, este evident că amândoi au un plan. Cine a blocat, cum a blocat, nu așa se câștigă voturi. Eu vă spun că se va promova Hotărârea de Guvern pentru un nou stadion. Lăsați-mă să vă fac o surpriză, slătinenilor și colegilor mei”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Acesta a vizitat şi Piața Producătorilor Olteni, amenajată lângă CJ Olt, unde a vorbit cu producătorii şi i-a asigurat de întreg sprijinul pentru domeniul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Senatoarea Siminica Mirea: „Purtaţi IA noastră, fiţi mândri de identitatea românească!”

Ziua de 24 iunie este recunoscută drept Ziua Internaţională...

EXCLUSIV | Care era numele real al poetului Ion Minulescu

În broşura intitulată: „I. Minulescu - Nu sunt ce...

Investiţie în DJ657. Marius Oprescu a semnat contractul

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a semnat azi,...

Lucrări la infrastructura rutieră în Slatina. Ce străzi sunt vizate

Primăria Slatina anunţă realizarea unor lucrări la infrastructura rutieră...