Primăria Slatina dă în judecată firma care administrează cimitirul Strehareţi

Date:

Administraţia locală, după 15 ani de complicitate, a anunţat că, în perioada următoare, va ataca în istanţă concesiunea acordată firmei SC ECUMENIC FUNERAR SA, care administrează cimitirul Strehareţi şi serviciile aferente.
Contractul a fost semnat între primărie şi firmă în anul 2009, când primar era Darius Vâlcov

Primăria Slatina spune că „în decursul acestor ani realitățile din teren și relația cu cetățenii, care au solicitat serviciile prestate de SC ECUMENIC FUNERAR SA, au suferit fluctuații însemnate față de considerentele care au dus la externalizarea acestor servicii”.

„După finalizarea acestui dosar, în eventualitatea obținerii unei hotărâri judecătorești privind rezilierea contractului de concesiune, Primăria municipiului Slatina, va prelua aceste servicii având ca obiect administrarea și exploatarea cimitirelor umane și le va gestiona prin aparatul de specialitate, obiectivul principal fiind îmbunătățirea continuă a acestora”, se arată în comunicatul de presă.

La sfârşitul anului trecut, consilierii PSD au respins un amendament la bugetul local formulat de consilierii PNL. Vizată era taxa de înreţinere care, de la 3 lei a urcat la 28 de lei pentru 3 metri pătraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Caravana Shakespeare staţionează în judeţul Olt, la Slatina, Caracal şi Corabia

Între 25 martie și 30 aprilie, timp de 5...

Liberalii slătineni s-au înscris oficial în competiţia pentru locale

Astăzi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Slatina, echipa...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de...