Free Porn
xbporn

Prof.Univ.Dr. Bogdan Glavan: “Napoleon a lăsat posterității o maximă: Nu-ți întrerupe adversarul cât timp acesta face o greșeală”

Date:

Din păcate pentru PSD este prea târziu, el a comis deja greșeala de a contesta la BEC participarea la alegeri a alianței Dreapta Unită. Este o acțiune politică ce nu face decât să demonstreze accentul putinist (dictatorial) pe care l-au căpătat cei care guvernează de ceva timp România și care au adoptat numeroase măsuri contra interesului societății și chiar în ciuda protestelor vehemente.

Amintesc aici plafonarea cash-ului, schema de plafonare în energie, creșterile de taxe, perpetuarea pensiilor speciale ș.a.
PSD a procedat acum exact cum a procedat pe vremuri când nu a deschis suficiente secții de votare în străinătate, sperând că astfel opoziția va aduna mai puține voturi.

Pentru ce să nu lași opoziția să se manifeste, dacă oricum pretinzi că te votează românii cu neamul? Dintr-un singur motiv: frica. Practic, PSD și-a divulgat frica, la fel cum a făcut-o refuzând să organizeze alegeri (conform deciziei definitive a instanței) în peste 60 de localități rămase fără primar.

Dacă guvernezi în dauna societății, dacă minți cetățenii cu programe de guvernare fanteziste, după care acționezi fără nici o legătură cu ele, atunci normal că îți este frică. Pot ei să facă oricâte sondaje care să le dea peste 50%; 1 din 2 români vor vota comasații când o face plopul pere și răchita micșunele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ultima zi de cod roşu la Olt

Astăzi este ultima zi de cod roşu de temperaturi...

La Perieţi. Investiţie în energie verde

Luni, 16 iulie a.c., primarul comunei Perieţi, Răzvan Rada,...

Când se termină cu arşiţa

INMH anunţă preglungirea şi extinderea ariei pe care este...

Papuci copii – ce modele vor fi drăguțe și practice? (P)

Papuci copii pentru grădiniță sau pentru acasă – pe...